HOPPSANN: Under Kristian Aadnevik for Ricco Vero-showet på Oslo Fashion Week torsdag, var den ene kreasjonen litt vel vågal...  Foto: Stella Pictures
HOPPSANN: Under Kristian Aadnevik for Ricco Vero-showet på Oslo Fashion Week torsdag, var den ene kreasjonen litt vel vågal... Foto: Stella Pictures Vis mer

Kunne du tenkt deg å gå sånn?

Designeren lovet en feminin og sexy kolleksjon...

Publisert
SEHER.NO: Da den norske, London-baserte designeren Kristian Aadnevik viste sin kolleksjon på Oslo Fashion Week torsdag denne uken var det rocka femininitet som stod i fokus. Kolleksjonen, som i hovedsak bestod av kjoler, er laget i samarbeid med kleskjeden Ricco Vero.

- Det er rockete, feminint og sexy. Kolleksjonen er ikke myntet på en spesiell aldersgruppe, mer en dame som er ung til sinns, har designeren sagt om kolleksjonen ifølge Dagbladet.

Men for enkelte ble motevisningen kanskje vel sexy og røff i stilen? Da en av de vakre modellene spankulerte nedover catwalken i en androgyn, sort drakt, var det i hvert fall ikke tvil om at hun var kvinne:

Den strenge drakten inkluderte nemlig ingen skjorte eller annen topp - og modellens pupp mislyktes med å holde seg unna den svært dype utringningen. Om Aadnevik mener at kvinner flest skal bruke dressen slik til vanlig er imidlertid usikkert...

Den talentfulle designerens samarbeid med kleskjeden er uansett en fin mulighet for moteinteresserte med slank lommebok: Stilige designerplagg som også er prisvennlige.

Med samarbeidskolleksjonen havner Aadnevik i godt selskap: Stjernedesignere som blant andre Karl Lagerfelt, Stella McCartney og Matthew Williamson har tidligere designet kolleksjoner for billigkjeden H&M.

Aadnevik gjør det stort i den internasjonale moteverdenen, og han har tidligere jobbet med store designere som Roberto Cavalli og avdøde Alezander McQueen. Dessuten har han kledd opp superstjerner som Rihanna (22), Britney Spears (29) og Beyoncé (29).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi hater den ikke, men...


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer