Oscar Awards 2017:

Kunne blitt utestengt fra Oscar-festen etter tabbe

Komikeren deler humoristisk fotodagbok om det som kunne endt dårlig. 

RAKK DET: Skuespiller Jim Parsons, kjent fra humorsuksessen «The Big Bang Theory», var nær å ikke komme inn på Oscar-utdelinga. Dramatikken delte han med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB scanpix
RAKK DET: Skuespiller Jim Parsons, kjent fra humorsuksessen «The Big Bang Theory», var nær å ikke komme inn på Oscar-utdelinga. Dramatikken delte han med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Før Oscar-statuettene natt til mandag ble delt ut til fjorårets beste skuespillere og filmer, var det den røde løperen som var i fokus for tilskuere verden over og oppmøtt presse.

I svindyre designerkjoler og -dresser smilte Hollywoods elite velvillig for fotografene, men en av dem rakk nesten ikke showet. «The Big Bang Theory»-skuespiller Jim Parsons (43), som i serien spiller karakteren Sheldon, kom nesten for seint til utdelingen.

TV-STJERNER: Jim Parsons er kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen med Johnny Galecki og Kaley Cuoco. Foto: NTB Scanpix
TV-STJERNER: Jim Parsons er kjent fra den populære TV-serien «The Big Bang Theory». Her sammen med Johnny Galecki og Kaley Cuoco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For selv om man har vunnet Golden Globe-pris, sees av millioner av mennesker på tv ukentlig og skal sitte rett bak Meryl Streep under Oscar-utdelingen, kommer man ikke inn på arrangementet uten legitimasjon.

Parsons ble låst ute av hundene sine, og strevet derfor med å få tak i legitimasjonen. Det hele dokumenterte han i humoristisk stil på Instagram.

Glemte legitimasjon

US Magazine har blant andre omtalt saken. Til sine i overkant av 4,2 millioner følgere delte 42-åringen dramatikken han gjennomgikk natt til mandag norsk tid.

«Har låst meg selv ute av huset uten ID, som man tydeligvis trenger for å komme inn på Oscar-utdelinga... Nå venter jeg på at noen her skal komme og hente meg», skrev han i det første innlegget.

Han fikk også presset inn at smokingen var fra Isaia og at han var kledd opp av Annie Psaltaris.

«Oscar 2017 fikk en lovende start», poengterer han.

I sitt neste innlegg skriver han at han burde ha lært hundene sine å åpne døra. To små hunder smiler mot ham på et bilde, med beskrivelsen:

«Hvorfor lærte jeg dem ikke hvordan man låser opp ei dør???».

Why didn't I teach them how to work a lock on a door??? #oscarsupdate2017 #lockedout #soclosebutsofar #hiddenfigures

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Parsons var redd for å ikke rekke fram før den røde løperen var ferdig, og stilte seg opp for å få et bedre bilde av dressen - slik at det hele i hvert fall ble dokumentert om han ikke skulle klare å rekke fram i tide.

«Dette bildet ble tatt i bedre tider, før jeg ble låst ute alene... For en og en halv time siden...».

Det hele skulle likevel ordne seg for tv-stjerna, som fikk et vennepar av seg til å hjelpe ham inn i boligen igjen. Han rakk til og med den røde løperen. Dagboka på Instagram valgte han likevel å fortsette med til siste slutt:

«Uansett sett hva som skjer nå, har jeg og Meryl i hvert fall ledd sammen. På en måte».

Whatever else happens, Meryl and I shared a laugh. Kind of. #oscarsupdate2017

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Tjener rått

I 2007 gikk første episode av suksesserien «The Big Bang Theory» over tv-skjermene til amerikanere.

Serien ble raskt introdusert til resten av verden, deriblant Norge, og har siden da oppnådd stor suksess.

I serien følger vi de smarte guttene Sheldon Cooper og Leonard Hofstadter i deres jakt på kunnskap, kjærlighet og sosial kompetanse. Det har slått an.

I fjor skrev finansmagasinet Forbes at det hele har vært lurt økonomisk.

Gutta i serien topper lista over de best betalte tv-skuespillerne i 2015, med Parsons på en regjerende førsteplass.

Dette er ikke første gang Parsons topper lista. Han var også å spotte øverst på lista over de best betalte skuespillerne i 2014. Hele 209 millioner norske kroner dro den populære skuespilleren inn i 2015. Det er en nedgang på rundt 30 millioner kroner for Parsons del.

Hakk i hæl lå skuespillerne Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz) og Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali), som alle har store roller i den populære serien.

LES OGSÅ: Nå er syndebukkene for Oscar-skandalen avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer