LEI AV MENN?: Etter at eksen banket henne opp har Rihanna holdt seg unna mannfolk. Nå er hun nysgjerrig på det samme kjønn. Foto: All Over Press
LEI AV MENN?: Etter at eksen banket henne opp har Rihanna holdt seg unna mannfolk. Nå er hun nysgjerrig på det samme kjønn. Foto: All Over PressVis mer

- Kunne blitt sammen med en kvinne

Superstjernen viser en ny side av seg selv ...

SEHER.NO: Rihanna (21) er fremdeles singel etter at hun, i februar, ble banket opp av hennes daværende kjæreste Chris Brown.

Selv om tilbudene ikke har latt vente på seg, har skjønnheten holdt seg unna menn. I stedet har hun brukt tiden til å fokusere på sitt nye album, skriver The Sun.

Men når tiden er inne for å begynne og date igjen, hinter Rihanna om at hun muligens ønsker å date en av samme kjønn. – særlig om daten ligner på Megan Fox.

I forbindelse med et intervju om hva slags filmrolle hun kunne tenke seg, sier Rihanna: - Jeg ville elsket å være en snikmorder. Enten det, eller en lesbe. Kanskje begge deler.

Videre sier hun: - Ja, en lesbisk snikmorder, ingenting er mer sexy enn det. Megan Fox skulle spilt rollen som dama mi. Hun er utrolig sexy og deilig.

21-åringen mener at alle mennesker har en bifil side: - Jeg ser ikke bort ifra at jeg kunne innledet ett forhold til en kvinne.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg er ikke flau over å være bifil