PÅ JAKT: Sølvi J. Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til TV-bonden Calle Breen i "Jakten på kjærligheten". Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
PÅ JAKT: Sølvi J. Heggdal, Aina Larsen, Grete Nordengen og Ann Maygret Bartnes kjemper alle om hjertet til TV-bonden Calle Breen i "Jakten på kjærligheten". Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Kunne blitt forelsket i produsenten

Det var ikke bare TV-bonden "Jakten"-frieren var opptatt av.

SEHER.NO: Fem programmer er sendt av den sjette sesongen av "Jakten på kjærligheten", og de fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær har hver nå fire friere å velge mellom.

Mandag fikk man se at frierne flyttet inn på friernes gårder. Men én av Calles utvalgte, Sølvi J. Heggdal, falt ikke bare for TV-bonden...

- Jeg reiste inn i programmet med et åpent sinn. Her er det jo sånn at man skal treffe én mann, og det skal godt gjøres at det blir full klaff - det kan jo ikke bli klaff for alle frierne. Så jeg tenkte vel at det får bli som det blir, forteller Sølvi til Seher.no.

Det var ved nyttår at Molde-kvinnen bestemte seg for å være med på det meste hun kom over dersom hun fikk sjansen. Og da hun så en kjekk mann ved navn Calle Breen på TV, bestemte hun seg for å sende avgårde et brev.

To minutter av livet sitt var det hun brukte på å skrible ned noen ord til ham.

- Ble du forelsket i Calle gjennom programmet, Sølvì?

- Jeg ble betatt og alt mulig, jeg ble forelsket i hele settingen! Jeg blir veldig fort forelsket, og kan bli det bare ved å se en film, drømme om den om natten - før jeg legger det fra meg allerede dagen etter. Under "Jakten på kjærligheten" kunne jeg like gjerne blitt forelsket i produsenten, sier Heggdal, som understreker at hun også fant tonen med "sin" bonde.

- Vi "snakker samme språk" og forstår hverandre. Jeg ble betatt, og trivdes godt i hans selskap.

Den munnrappe "jakten"-frieren har fire barn, én jente og tre gutter, fra et tidligere forhold. For åtte år siden flyttet hun nemlig fra mannen.

- Eks-mannen min visste ikke at jeg skulle være med i "Jakten" da jeg dro på innspilling. Men jeg pratet med ham om det litt senere. Jeg tror han syntes det var litt rart, men kjekt også. Men han får mye kommentarer fra folk om at "eksen din er sånn og sånn", og det tror jeg ikke han synes er noe gøy, forteller Sølvi J. Heggdal til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: - Tøffere psykisk enn jeg trodde