Shawn Mendes:

- Kunne betalt 500 dollar for Justin Biebers truser

Shawn Mendes mener Justin Bieber burde begynne å selge trusene sine.

LIKER JUSTIN BIEBER: Det er ikke bare eksen til Justin Bieber, Hailey Baldwin, som Shawn Mendes tilsynelatende fascineres av. Han kunne nemlig også kjøpt trusene til Justin for 500 dollar. Foto: NTB Scanpix
LIKER JUSTIN BIEBER: Det er ikke bare eksen til Justin Bieber, Hailey Baldwin, som Shawn Mendes tilsynelatende fascineres av. Han kunne nemlig også kjøpt trusene til Justin for 500 dollar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For kort tid siden deltok den populære artisten Shawn Mendes (19) i det kjente innslaget til «The Late Show» med James Corden, «Carpool Karaoke».

Under innslaget, der kjente artister hver uke sitter på med programlederen i en bil og synger sine egne låter, tok det litt overhånd for Shawn og James.

Under bilturen, der Shawn fremførte flere av sine sanger, tok plutselig samtalen en noe spesiell, men humoristisk vending.

19-åringen begynner med å fortelle at han vasker sine egne klær. Duoen går nærmere inn på ovennevnte tema, hvorpå Shawn plutselig sier at han mener Justin Bieber (24) kunne ha gjort en karriere av å selge underbuksene sine.

- Jeg hadde kjøpt dem. Jeg ville ikke betalt mer enn 500 dollar, selv om det også er mye penger, sier 19-åringen spøkefullt, og legger til:

- Jeg hadde krevd å få vite hva han hadde gjort i dem først.

Knyttet til Justins eks

Justin Biebers truser er imidlertid ikke det eneste den 19 år gamle kjekkasen vil ha fra popidolet.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

For kort tid siden ble det nemlig kjent at Shawn skal være involvert i Justin Biebers kortvarige flørt Hailey Baldwin (21).

Helt siden 2017 har de to stjernene vært koblet til hverandre. De ble observert sammen på en Halloween-fest i Toronto, mens de holdt hender. Baldwin har også tidligere omtalt sin Shawn som «fantastisk».

Flere mener nå at de to stjernene har bekreftet romansen sin, ifølge People. På Instagram har Shawn nemlig lagt ut et bilde sammen med Baldwin.

📸📷

Et innlegg delt av Shawn Mendes (@shawnmendes)

Bildet viser de to stjernene i avslappet positur, og er bare signert med to kamera-emojier. Det angivelige parets felles venner virker også å støtte opp under ryktene.

Paris Jackson, Kelly Osbourne, Calvin Harris og Rita Ora er blant dem som har likt bildet, og sangeren Julia Michaels har kommentert et rødt hjerte.

Da den stjernespekkede Met-gallaen ble arrangert i New York for en måned siden, dukket Shawn og Hailey for øvrig opp sammen på den røde løperen.

Dette vil nok mange tolke som et tegn på at de to virkelig er et par - særlig siden flere andre turtelduer gjorde sin første rød løper-opptreden sammen denne kvelden.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Shawn Mendes og Hailey Baldwin på Met-gallaen for en måned siden. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Shawn Mendes og Hailey Baldwin på Met-gallaen for en måned siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Dater definitivt

Shawn Mendes sine Instagram-bilder, og duoens opptreden på Met-gallaen, er heller ikke de eneste tegnene på at det er hete følelser mellom de to.

I november kunne en kilde til E! News fortelle at det faktisk foregikk noe mellom de unge superstjernene.

- Det startet med at de tilfeldigvis traff hverandre på fester, men det har blitt mer seriøst i det siste. De dater definitivt nå, og tilbringer mye tid sammen, hevdet kilden.

Kortvarig Bieber-romanse

Det var i januar for to år siden Justin Bieber og Hailey Baldwin fikk massiv oppmerksomhet etter at førstnevnte delte et hett kyssebilde av ham og Hailey på Instagram.

I etterkant innrømmet duoen at de hadde varme følelser for hverandre, før Hailey våren 2016 avslørte at forholdet var over fordi det ble for komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

- Det er vanskelig å date en kjendis. Man må være veldig tykkhudet og være svært sterk. Man må fokusere på kun den personen og ingenting annet, sa modellen til bladet Marie Claire i april for snart to år siden.

LES OGSÅ: Utsatt for hysterisk telefonspøk

SYNGER:  Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I  «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNN Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/mikrofonen-til-victoria-beckham-var-skrudd-av-da-hun-sang-med-s... Vis mer