FÅR DELTA: Det er bekreftet at Jennifer Aniston skal dele ut pris under årets storslåtte Oscar-utdeling.  Foto: Stewart Cook/REX/All Over Press
FÅR DELTA: Det er bekreftet at Jennifer Aniston skal dele ut pris under årets storslåtte Oscar-utdeling. Foto: Stewart Cook/REX/All Over Press Vis mer

Kun slik får Jennifer Aniston entre Oscar-scenen

Ble ikke nominert - nå skal Jennifer Aniston dele ut pris.

SEOGHØR.NO: «Venner for livet»-stjernen Jennifer Aniston (46) fortviler ikke over at hun ikke fikk noen Oscar-nominasjon i år.

Ifølge kjendisnettstedet People er det nemlig bekreftet at den vakre skuespilleren får dele ut pris under Oscar-utdelingen neste helg.

Aniston er aktuell i filmen «Cake», der hun spiller rollen som Claire, en bitter kvinne som strever med personlige problemer. Hennes prestasjon i filmen var forventet en Oscar-nominasjon, men selv var hun ikke like overbevist.

- Jeg forventer absolutt ingenting. Jeg ville selvsagt hoppet i taket dersom jeg ble nominert, men jeg er uansett fornøyd, sa 46-åringen ifølge nettstedet før nominasjonene ble bekreftet.

Saken fortsetter etter bildet

AKTUELL: I filmen «Cake» ser vi Jennifer Aniston i en litt annerledes rolle. Her sammen med motspiller Adriana Barraza.  Foto: Moviestore/REX/All Over Press
AKTUELL: I filmen «Cake» ser vi Jennifer Aniston i en litt annerledes rolle. Her sammen med motspiller Adriana Barraza. Foto: Moviestore/REX/All Over Press Vis mer

Tar det med et smil

I tillegg til 10 sesonger av suksesserien «Venner for livet», har den flotte stjernen spilt i nærmere 40 filmer i løpet av sin karriere. Fremdeles har hun alltid dratt tomhendt hjem fra Oscar-utdelingen.

Da hun gjestet TV-programmet Ellen DeGeneres Show for noen uker siden, klarte ikke den spøkefulle programlederen å dy seg.

- Det virker som det var til din fordel at du ikke ble nominert. Du har jo fått så mye oppmerksomhet på grunn av det, sier Ellen.

- Ja, jeg var på topplista over de mest oversette i år, så det er en positiv ting, fleiper Aniston.

Sienna Miller (33), Chris Pratt (35), Kerry Washington (38) og John Travolta (60) er andre stjerner som også skal dele ut priser under Oscar-utdelingen 22. februar.