Kun gjester med babymage fikk komme i Kims bursdag

Kanye West anstrengte seg for at hans høygravide kone skulle føle seg mest mulig vel på 35-årsdagen.

BLE «GRAVIDE»: Høygravide Kim Kardashian (f.v.) forteller på Instagram at Kanye West utstyrte gjestene i bursdagsselskapet hennes med falske babymager. I så tilfelle måtte både Kris Jenner, kjæresten Corey Gamble, Tyga, Kendall og Kylie Jenner gå «gravide». Foto: Splash News/ NTB Scanpix
BLE «GRAVIDE»: Høygravide Kim Kardashian (f.v.) forteller på Instagram at Kanye West utstyrte gjestene i bursdagsselskapet hennes med falske babymager. I så tilfelle måtte både Kris Jenner, kjæresten Corey Gamble, Tyga, Kendall og Kylie Jenner gå «gravide». Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag feiret reality-stjernen Kim Kardashian 35-årsdagen sin, men det var ikke champagne og vill dansing som preget dagen.

Mens lillesøster Khloé (31) ble værende hos ektemannen Lamar Odom (35) på sykehuset, hadde Kims ektemann Kanye West (38) arrangert en rolig overraskelsesfest for sin gravide kone.
 
Ifølge People fant feiringen sted på Cinepolis Luxury Cinemas i Westlake Village og hadde form av en eksklusiv filmkveld.
 
- Kim ankom hånd i hånd med Kanye. Hun hadde på seg en beige kjole med kåpe over. Gjestene hadde med seg gaver i sort og hvitt innpakningspapir. Alle skålte for Kim før de fortsatte inn til en privat filmvisning, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildene.

KJENDISFEST: Kris Jenner og kjæresten Corey Gamble, Kourtney Kardashian og Kylie (ytterst t.h) var alle tid stede da Kanye West arrangerte overraskelsesfest på Kim Kardashians 35-årsdag.   Foto: Splash News/ NTB Scanpix
KJENDISFEST: Kris Jenner og kjæresten Corey Gamble, Kourtney Kardashian og Kylie (ytterst t.h) var alle tid stede da Kanye West arrangerte overraskelsesfest på Kim Kardashians 35-årsdag. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Bursdagsfeiringen begynte i 15-tiden lokal tid, og verken datteren North (2) eller Kims tantebarn skal ha vært til stede. Derimot var både Kims mor Kris Jenner (59) og kjæresten Corey Camble (34), Caitlyn Jenner (65), søstrene Kourtney Kardashian (36), Kendall (19) og Kylie Jenner (18) samt Kylies kjæreste Tyga (25) invitert.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernens tidligere bestevenninne, Paris Hilton (34), gratulerte Kim på Instagram med et bilde fra den gang de var som erteris å regne.

Saken fortsetter nedenfor.

Gjestene fikk babymager

«Selfie»-dronningen Kim Kardashian takket selv ektemannen for bursdagsfesten på Instagram onsdag kveld.

Kim publiserte et bilde av en hvit bursdagskake i tre lag, plassert foran en hvit blomstervegg, og røpet flere detaljer fra feiringen sin:

- Mannen min slutter aldri å overraske meg! Han leide hele kinoen for å vise den nye Steve Jobs-filmen (den er sååå bra, forresten) og fikk hele familien og mine nærmeste venner til å komme utkledd i sin beste «gravid Kim»-look (falske babymager fikk de ved ankomst!), skriver Kim begeistret.
 
Saken fortsetter nedenfor.

 
Den ferske 35-åringen legger til at hun elsket denne idéen, selv om hun er usikker på om hensikten var å få henne til å føle seg mindre enorm eller om det bare var en kul gimmick fra Kanyes side.
 
- Jeg koste meg kjempemasse og følte meg så vel mens jeg spiste churros (fritert vannbakkels med kanel og sukker, journ.anm.) sammen med en gjeng «gravide» kvinner! fastlår Kim Kardashian i Instagram-innlegget.

Hater å gå gravid

Det er ingen hemmelighet at den yppige stjernen har slitt med svangerskapsplager. Da hun gikk gravid med North fikk hun svært hovne føtter, og hun måtte tåle kritikk for hvordan hun så ut. Etter fødselen var Kim besatt av å finne tilbake til den slanke figuren sin.

Også under dette svangerskapet har stjernen, som slet med å bli gravid igjen, beklaget seg over hvordan hun føler seg som gravid.

- Det føles som jeg ikke er i min egen hud. Det er vanskelig å forklare. Jeg føler meg ikke sexy, heller. Jeg føler meg usikker på meg selv, og mesteparten av tiden føler jeg meg bare ekkel, røpet Kim for noen uker siden.

Saken fortsetter under bildene.

FØLER SEG IKKE SEXY: Mens noen gravide føler seg flotte, legger ikke Kim Kardashian skjul på at hun har følt seg oppblåst og lite sexy både under forrige (ytterst t.v) og dette svangerskapet. Om et par måneder får datteren North (midten) en lillebror.  Foto: NTB Scanpix
FØLER SEG IKKE SEXY: Mens noen gravide føler seg flotte, legger ikke Kim Kardashian skjul på at hun har følt seg oppblåst og lite sexy både under forrige (ytterst t.v) og dette svangerskapet. Om et par måneder får datteren North (midten) en lillebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West venter sitt andre barn, en liten gutt, i desember. Med termin knappe to måneder unna, syntes nok rap-stjernen det var en fin gest å kun ha gjester med «babymage» i selskapet.

Det å bruke vegger av hvite blomster som dekorasjon er for øvrig en gjenganger hos «Kimye». Både til morsdagen i 2014 og til parets bryllupsdag noen uker senere, organiserte Kanye West bygging av blomstervegger.

LES OGSÅ: Plager seg selv med dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer