- Kun et tidsspørsmål før hun bekrefter graviditeten

En svulmende Carla Bruni iførte seg en kjole som «sa alt».

GOD MAGEFØLELSE: Frankrikes presidentfrue Carla Bruni ser ut til å endelig komme graviditetsryktene i møte. Under G8-møtet torsdag var hun nemlig iført en kjole som bekreftet de fleste rykter... Foto: All Over Press
GOD MAGEFØLELSE: Frankrikes presidentfrue Carla Bruni ser ut til å endelig komme graviditetsryktene i møte. Under G8-møtet torsdag var hun nemlig iført en kjole som bekreftet de fleste rykter... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I løpet av våren har ryktene gått om hvorvidt Frankrikes førstedame Carla Bruni (43) venter sitt første barn med president Nicolas Sarkozy (56).   

Nå ser det imidlertid ut til at pressen endelig kan anse ryktene som sanne. Bruni vil fortsatt ikke bekrefte graviditeten, men da hun torsdag troppet opp i en figurnær, hvit kjole var kulen på magen hennes bevis godt nok.

«Det er kun et spørsmål om tid før hun offentliggjør og bekrefter graviditeten sin» skriver DailyMail.

Frankrikes vakre førstedame har tidligere holdt seg til å komme med unnvikende svar på graviditetsspørsmålene, og gjerne ikledd seg løstsittende klær og store vesker for å kunne skjule den voksende magen for fotografene.

Men under torsdagens G8-møte i Deauville i Frankrike, vitnet både antrekket og oppførselen hennes om at hun snart er klar for å bekrefte at hun venter barn.

43-åringen virket ekstra åpen og humørfylt, og mens hun snakket med Geertrui Van Rompy, kona til Europarådets president, pekte hun mot sin egen mage, som de to kvinnene begge betraktet smilende. 

Nylig har både Jacques Seguela, mannen som introduserte presidentparet i 2007, og Sarkozys far Pal Sarkozy kommet med avslørende utsagn vedrørende babyen - som nå åpenbart ikke er altfor langt unna - og dens kjønn.

- De vil ikke vite barnets kjønn på forhånd, men jeg er sikker på at det blir en jente og at hun vil bli like vakker som Carla, har Sarkozy den eldre uttalt ifølge DailyMail, i motsetning til Seguelas forsikringer om at det blir en gutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tror ikke på Slottets forklaring