HINTER OM GJENFORENING: Søte Emma Bunton hintet nylig om en etterlengtet Spice Girls-gjenforening. Foto: All Over Press
HINTER OM GJENFORENING: Søte Emma Bunton hintet nylig om en etterlengtet Spice Girls-gjenforening. Foto: All Over Press Vis mer

- Kun en ting står i veien for gjenforening

Emma Bunton avslører at Spice Girls-jentene diskuterer ny turné sammen.

Publisert
POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm i 1996 med låten 'Wannabe'. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm i 1996 med låten 'Wannabe'. Foto: All Over Press Vis mer
GODE VENNER: Emma og Mel C har kjent hverandre i tyve år og har fortsatt et sterkt vennskap. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Emma og Mel C har kjent hverandre i tyve år og har fortsatt et sterkt vennskap. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: På 90-tallet var det boybandene Backstreet Boys og 'N Sync som regjerte med hitlåter som «I Want It That Way» og «I Want You Back» – men det var også én jentegruppe som var på alles lepper.

Spice Girls opplevde enorm suksess mellom 1996 og 2000 og flere hjerter ble knust da jentene i 2001 annonserte at gruppen skulle oppløses.

I 2007 hadde de en gjenforeningsturné som varte i drøyt to måneder – og nå kan det se ut til at enda en gjenforening er i kortene! I alle fall om vi skal tro «Baby Spice», Emma Bunton (39).

I et nytt intervju med Now Magazine, sier nemlig sangfuglen at det bare er én ting som står i veien.

Saken fortsetter under bildet.

Blondinen avslørte hun i februar var sammen med én av sine tidligere kollegaer, Geri Halliwell (42), og derfra gikk praten over til en mulig gjenforening.

– Vi er så glad i hverandre og vi elsker å opptre sammen. Det handler bare om å ha riktig timing fordi vi alle har våre egne karrierrer nå og vi har familier. De handler bare om å få fem timeplaner til å passe sammen, fortalte hun.

I kjent stjernestil, postet både Emma og Geri bilder fra sin egen mini-gjenforening forrige måned. Se det søte bildet under!LES OGSÅ: Victoria Beckham skryter av norsk supermodell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer