- Kun en ting står i veien for gjenforening

Emma Bunton avslører at Spice Girls-jentene diskuterer ny turné sammen.

HINTER OM GJENFORENING: Søte Emma Bunton hintet nylig om en etterlengtet Spice Girls-gjenforening. Foto: All Over Press
HINTER OM GJENFORENING: Søte Emma Bunton hintet nylig om en etterlengtet Spice Girls-gjenforening. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm i 1996 med låten 'Wannabe'. Foto: All Over Press
POPULÆRE: Spice Girls tok verden med storm i 1996 med låten 'Wannabe'. Foto: All Over Press Vis mer
GODE VENNER: Emma og Mel C har kjent hverandre i tyve år og har fortsatt et sterkt vennskap. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Emma og Mel C har kjent hverandre i tyve år og har fortsatt et sterkt vennskap. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: På 90-tallet var det boybandene Backstreet Boys og 'N Sync som regjerte med hitlåter som «I Want It That Way» og «I Want You Back» – men det var også én jentegruppe som var på alles lepper.

Spice Girls opplevde enorm suksess mellom 1996 og 2000 og flere hjerter ble knust da jentene i 2001 annonserte at gruppen skulle oppløses.

I 2007 hadde de en gjenforeningsturné som varte i drøyt to måneder – og nå kan det se ut til at enda en gjenforening er i kortene! I alle fall om vi skal tro «Baby Spice», Emma Bunton (39).

I et nytt intervju med Now Magazine, sier nemlig sangfuglen at det bare er én ting som står i veien.

Saken fortsetter under bildet.

Blondinen avslørte hun i februar var sammen med én av sine tidligere kollegaer, Geri Halliwell (42), og derfra gikk praten over til en mulig gjenforening.

– Vi er så glad i hverandre og vi elsker å opptre sammen. Det handler bare om å ha riktig timing fordi vi alle har våre egne karrierrer nå og vi har familier. De handler bare om å få fem timeplaner til å passe sammen, fortalte hun.

I kjent stjernestil, postet både Emma og Geri bilder fra sin egen mini-gjenforening forrige måned. Se det søte bildet under!LES OGSÅ: Victoria Beckham skryter av norsk supermodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer