- Kun en ting hindret meg i å ta pengene selv

Kjæresteparet Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson gikk seirende ut av årets «Paradise Hotel». Men Pierre avslører til Seoghør.no at det var rett før han tok alle pengene selv.

Publisert

SEOGHØR.NO: Etter en svært dramatisk sesong av TV3 sin populære realityserie, «Paradise Hotel», var det nemlig Martine Sjøhaug (21) og svenske Pierre Louis Olsson (21) som gikk seirende ut av konkurransen torsdag.

Spenningen i finalen var til å ta og føle på, da kjæresteparet stod med hver sin kule i hendene.

Men da programleder Triana Iglesias (33) erklærte at tiden var ute, hadde ingen av de sluppet taket - noe som betyr at de valgte å dele pengepremien på 300.000 kroner.

GLADE: Pierre og Martines kjærlighet vant over konkurranseinstinktet.  Foto: TV 3
GLADE: Pierre og Martines kjærlighet vant over konkurranseinstinktet. Foto: TV 3 Vis mer

Saken fortsetter under bildet!

For Pierre var imidlertid ikke dette valget enkelt. Til Seoghør.no innrømmer han at det var like før han slapp kula, og tok de 300.000 kronene selv.

- Innerst inne ville jeg kanskje slippe kulen, men når jeg stod der så klarte jeg det ikke. Jeg har for mye samvittighet til det. Så slem kan man ikke være mot noen, særlig når jeg kjenner Martine så godt, sa Pierre.

- Mistenkte du noengang dette, Martine?

JUBEL: Det var et rørende øyeblikk da kjæresteparet vant konkurransen sammen. Foto: TV 3
JUBEL: Det var et rørende øyeblikk da kjæresteparet vant konkurransen sammen. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg var litt usikker, og tanken slo meg at Pierre kanskje skulle slippe kula. Men da tenkte jeg at hvis han skal være så falsk, så kan han ta de pengene og stikke, sier hun til Seoghør.no da vi møtte dem utenfor Ekebergrestauranten i Oslo.

- Hadde ikke klart det uten hverandre

Det søte kjæresteparet har stått sammen som par siden uke fire i konkurransen, kun avbrutt av at Pierre ble sendt ut i noen få dager. Her har de hatt en klar taktikk - nemlig å bli godt likt.

Oslo 20.05.2015 Paradise Hotel - Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson
Oslo 20.05.2015 Paradise Hotel - Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson Vis mer

- Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles å vinne, jeg får gåsehud over hele kroppen, sa Pierre til Seoghør.no

- Når jeg setter meg sånne mål som jeg skal klare, så klarer jeg det som regel, smiler Martine.

- Hvordan klarte dere å komme helt til topps sammen?

- Vi var likt av alle. Vi spilte spillet og hadde hverandre, og det var kanskje ikke så mange som hadde lyst til å splitte oss.

- Så tror jeg ikke så mange var klar over hvor hardt vi egentlig spilte. Mange fikk sjokk når de så hvor mye taktikk jeg bedrev, sa Martine.

Drømmer om reise

Det unge kjæresteparet har vært sammen nesten hver dag siden de kom hjem fra vakre Mexico. Pierre har også møtt Martines far, som likte ham svært godt.

- Jeg tror jeg ble godkjent, sa Pierre til Seoghør.no.

Nå drømmer paret om en ferietur til sydligere strøk. Men før den tid vil Pierre ta med sin bror på en reise, som takk for «Paradise Hotel»-eventyret.

Det var nemlig hans fortjeneste at 21-åringen meldte seg på.

Se video fra da Seoghør.no møtte Pierre og Martine, sammen med de andre deltakerne i Mexico under:

- Broren min introduserte meg for Ariel Søyland (22), som var med i sesong fem. Så jeg vil egentlig ta med han til Thailand eller Amsterdam.

- Han fortjener en reise for dette. Hadde det ikke vært for han, så hadde jeg ikke vært med. Han ble så glad når jeg vant og gikk rundt i lykkerus hele dagen, sa Pierre.

Se bilder fra årets premierefest under.

STARTEN: Årets deltakere klare til å ta TV3 med storm. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
STARTEN: Årets deltakere klare til å ta TV3 med storm. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Ja, vi er kjærester

I april kunne Seoghør.no avsløre at «Paradise Hotel»-deltagerne Martine Sjøhaug (21) og Pierre Louis Olsson (21) var på god vei til å bli sammen.

Men da Seoghør.no møtte den vakre duoen i solfylte Oslo, var saken klar:

- Ja, vi er sammen! Det var en gradvis utvikling, og vi tar det dag for dag. Vi var jo et par på hotellet, og koste jo mye med hverandre der. Så har vi vært veldig mye sammen etter vi kom hjem fra Mexico, sa en smilende Sjøhaug.

Se episoden på se.no.

LES OGSÅ: Her er årets deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer