Kun dekket av naken mann

Nicole Kidman overlater ikke mye til fantasien i sin nye film.

HETE SCENER: Nicole Kidman overlater ikke mye til fantasien i sin nye film "Hemingway & Gellhorn". Foto: Fame Flynet
HETE SCENER: Nicole Kidman overlater ikke mye til fantasien i sin nye film "Hemingway & Gellhorn". Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nicole Kidman (44) lar ingenting være i veien for kameraet,  bortsett fra en naken mann da.I sin nye film "Hemingway & Gellhorn", spiller hun Earnest Hemmingsways elskerinne - krigskorrespondanten Martha Gellhorn, og havner i flere nakenscener.Det var ikke lenge siden hun slet med å holde kjolen lukket på den røde løperen av frykt for å vise sine bare bein. Men i den nye filmen, er ikke lettkledde scener noe problem.Kidman bruker ikke som mange andre stjerner noen dobbeltgjenger i de intime scenene, og blir kun dekket til av sin motspiller, tre år eldre Clive Owen (47).Filmen hadde premiere mandag, på den amerikanske betal-tv kanalen HBO. Det er foreløpig ikke kjent om, og eventuelt når, den kommer til Norge. Det er ikke første gang Kidman skaper kontroverser med sine sexscener. Hun spilte inn en sexscene med Hugh Jackman i filmen "Australia" i 2008. Og i den kommende filmen "Paperboy" har hun sex med 20 år yngre Zac Efron - som syns det var det beste som hadde skjedd han.   Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Her viser Nicole Kidman fram datteren for første gang.   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer