Kultstjernen Glenn Shadix døde

«Beetlejuice» og «Seinfeld»-skuespilleren døde i sitt eget hjem.

SPILTE INTERIØRDESIGNER: Glenn Shadix (nr 2 fra venstre) er nok mest kjent for sin rolle i «Beetlejuice».
SPILTE INTERIØRDESIGNER: Glenn Shadix (nr 2 fra venstre) er nok mest kjent for sin rolle i «Beetlejuice». Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Glenn Shadix, døde 58 år gammel i sitt hjem i Birmingham i Alabama på tirsdag. Dødsårsaken er ikke kjent, men skuespillerens søster har fortalt reportere at broren, som brukte rullestol, skal ha slått hodet i et fall.

Shadix er kanskje aller mest kjent for sin rolle som interiørdesigner i Tim Burtons kultfilm «Beetlejuice», der han spilte med blant annet Alec Baldwin, Michael Keaton, Winona Ryder og Geena Davis.

I likhet med Johnny Depp, var også Shadix en av Tim Burtons faste følgesvenner gjennom filmene. Han spilte i «Planet of the Apes» og hadde en av stemmene i « The Nightmare Before Christmas».

Shadix hadde også en rekke TV-roller. Han spilte Jerrys utleier i «Seinfeld», og har også vært med i «Akutten». De siste årene er han nok imidlertid mest kjent for sin rolle i HBO-serien Carnivàle.

Shadix, som var åpent homofil, har tidligere fortalt om hvordan han i tenårene gikk gjennom terapi for å forsøke å bli heterofil.

Shadix begravelse vil finne sted 11. september, skriver E!Online.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.