Jed Allan fra «Beverly Hills 90210» er død:

Kultserien rammet av nok et dødsfall

En uke etter Luke Perrys bortgang, har nok en skuespiller fra serien mistet livet.

I SORG: Ian Ziering (til venstre), som spilte sønnen til Jed Allan (til høyre) i «Beverly Hills 90210», er i sorg etter å ha mistet nok en kollega fra tv-serien. Her er de to avbildet i en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Ian Ziering (til venstre), som spilte sønnen til Jed Allan (til høyre) i «Beverly Hills 90210», er i sorg etter å ha mistet nok en kollega fra tv-serien. Her er de to avbildet i en scene fra serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk skuespiller Luke Perry, kjent fra blant annet «Beverly Hills 90210» bort, 52 år gammel.

Nå har nok et dødsfall rammet gjengen fra den populære 90-tallsserien. Jed Allan, som spilte rollen som Rush Sanders, ble 84 år gammel. Allans sønn, Rick Brown, meldte om dødsfallet på Facebook lørdag, der han skrev at faren døde fredfullt med familien rundt seg.

Allan har ifølge People hatt flere store roller i amerikanske såpeserier, deriblant Don Craig i «Days of Our Lives» og C.C. Capwell i «Santa Barbara».

- Han vil bli savnet

I «Beverly Hills 90210» spilte han som nevnt rollen som Rush Sanders, faren til Steve Sanders, spilt av Ian Ziering (54).

Ziering uttrykker sin sorg over kollegaens bortgang på Instagram.

- Så trist å høre at vi har mistet nok en 90210-skuespiller. Jeg hadde gleden av å spille med Jed Allan fra 1994 til 1999. Han spilte Rush Sanders, Steves far. En flott mann å jobbe med, han vil bli savnet, skriver 54-åringen til et bilde av de to fra serien.

Allan etterlater seg sønnene Mitch, Dean og Rick, som han hadde med kona Toby Brown, som døde i 2001.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer