EGENTLIG BLYG: Gilles Marini sier han er stolt av seg selv for å ha hatt mot til å vise seg kliss naken i "Sex- og singelliv", for han har alltid vært veldig blyg og beskjeden.
EGENTLIG BLYG: Gilles Marini sier han er stolt av seg selv for å ha hatt mot til å vise seg kliss naken i "Sex- og singelliv", for han har alltid vært veldig blyg og beskjeden. Vis mer

- Kult å vise alt i Sex- og singelliv

- Jeg er glad og lykkelig for å være i stand til å ha gitt dette til publikum.

SEHER.NO: Den franske skuespilleren Gilles Marini (32) får damene til å dåne hver gang han viser seg på lerretet som den nakne naboen til Samantha i Sex og Singelliv-filmen.

Selv Kim Cattrall (51), som spiller Samantha, innrømmer at hun ikke helt klarte å virke uinteressert foran den franske kjekkasen.

Til USA Today avslører Marini at Cattrall pleide å dukke opp på settet, selv når hun ikke hadde noe der å gjøre, bare for å se på ham.

- Hun tok turene fra traileren sin, selv om det bare var scener der man skulle filme over skulderen hennes, forteller 32-åringen, som forøvrig er en lykkelig gift tobarnsfar, før han fortsetter:

- Hun var der hele tiden for å gi meg så mye støtte hun bare kunne for å gjøre det mulig for meg å spille bra skuepill.

Under en dusjscene viste franskmannen alt, og han synes slett ikke det er pinlig å være kliss naken på film.
- Jeg synes det er kult.

- Jeg er glad og lykkelig for å være i stand til å ha gitt dette til publikum. Det er en veldig spesiell del av filmen, sier Marini.

Marini sier han er stolt av seg selv for å ha hatt mot til å vise alt i filmen, for han har alltid vært veldig blyg og beskjeden.

- Selv når jeg er hjemme er jeg aldri naken, sier han.
Men mest overrasket over nakenscenen var hans mor og søster, som så filmen i Frankrike.
- Da jeg var gutt, puttet jeg en pinne under døra slik at ingen kunne komme inn mens jeg dusjet. My søster, min bror og min mor ertet meg bestandig for det.

Og om det var Kim Cattralls blotte tilstedeværelse som gjorde at franskmannens scener ble så vellykkede, sier historien ingenting om. Men han mener det er "kult" at publikum virker som om de ikke kan få nok av ham.

- Det gjør meg veldig glad, avslutter den ubeskjedne kjekkasen.

Seher.no dekker kjendispremieren på "Sex- og singelliv" fredag kveld.
Les også: Jeg fortjener min unge mann!