Selda Ekiz er gravid:

- Krysser fingrene for at alt går bra

NRK-profilen med personlig oppdatering etter gravidnyheten.

VENTER BARN: NRK-profil Selda Ekiz og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen venter sitt første barn. Foto: Privat
VENTER BARN: NRK-profil Selda Ekiz og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen venter sitt første barn. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kunne NRK-profilen Selda Ekiz (36) avsløre at hun og kjæresten Alf Martin Kollen Evensen venter sitt første barn sammen. Det gjorde hun i et heller kryptisk innlegg på Instagram, og kort tid senere bekreftet hun gladnyheten overfor Se og Hør.

«Jeg kan bekrefte at jeg er gravid, og det er veldig spennende og samtidig skummelt. Så krysser vi fingrene for at alt går bra», skrev 36-åringen i en SMS.

Mandag formiddag tar den kjente programlederen til Instagram og takker for alle de hyggelige meldingene hun har fått etter at babynyheten sprakk.

Videre lufter hun tankene om livet som gravid.

«Graviditet er skummelt og spennende, og det skjer altså så mye med kroppen som jeg ikke hadde klart å forestille meg engang. Og så har du alt det som skjer i hodet», skriver Ekiz i innlegget.

«Krysser fingrene»

Hun beskriver videre sin fascinasjon over at mennesker er i stand til å sette andre mennesker til verden.

«Tenk at noen har grodd deg i ni måneder? Kanskje hatt en smertefull fødsel? Fødd deg til puppene har blødd, eller sterilisert tåteflasker til den store gullmedaljen. Tørket rumpa di, og byttet bæsjebleier. Trøstet deg mens du gråt, følt din smerte og glede som om det var deres egen?» skriver Ekiz.

Videre skriver programlederen at tingene hun nevner er kjent for alle, men at det er andre ting man heller er opptatt av i hverdagen.

Både i innlegget og overfor Se og Hør påpeker 36-åringen også at hun krysser fingrene for at alt går som det skal under svangerskapet.

- Jeg tror graviditeten blir spennende, men også skummel. Det er mange tanker om alt man må gjøre og ikke gjøre, og alle rare valg man må forholde seg til, alt fra barnevogn til sokker. Men heldigvis liker jeg å sette meg inn i nye ting. Men det aller viktigste er vel å ikke ta noe for gitt. Krysser fingrene for at alt går bra, skriver Ekiz i en tekstmelding til Se og Hør.

TV-NYHET: Selda Ekiz debuterer som skuespiller i den nye serien «Norsk-ish» som kommer på NRK i september. Vis mer

Samboere

Før Ekiz bekreftet forholdet med Evensen, delte hun en rekke bilder av ham i sosiale medier.

«Tenk at han er så fin, selv med en gammel dame voksende ut av ansiktet sitt», skrev hun blant annet til et bilde av ham.

Tidligere i år kunne paret også avsløre at de to skulle bygge hus sammen.

«Vi har kjøpt hus sammen. Og det eksisterer ikke på ekte engang. Så nå skal vi velge farger, fliser og ikke minst stikkontaktplasseringer. Jeg sikler bare av tanken», skrev 36-åringen til et bilde av de to med prospektet.

Der kunne hun også fortelle at det tar et helt år før huset står klart, men at tida «går så tullete fort med Alfie at det gjør ingenting».

Til Se og Hør kunne NRK-profilen fortelle at paret allerede hadde vært samboere en liten stund, og at de gleder seg til tida framover.

- Vi har bodd sammen en liten stund, og det har gått fint så langt. Så satser vi på at det er en spennende prosess som venter oss framover.

Uten å gå for mye i detalj på eksakt hvor det nye huset skal ligge, kunne Ekiz avsløre at paret er klare for å bosette seg utenfor Oslo sentrum.

- Vi fant et prosjekt som så perfekt ut, og det blir stas å komme seg litt ut av sentrum og få muligheten til å ha en hage og et lite drivhus, sa hun, og fortalte videre at hun gledet seg stort til å ta fatt på byggeprosessen.

Den kjente programlederen har i flere år ledet en rekke kjente NRK-programmer som «Newton», «Anno» og «Klassequizen» - og slik etablert seg som en populær tv-profil.

LES OGSÅ: - Venter sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer