Helene Olafsen:

Kryptisk om «Skal vi danse»-comeback

Fjorårets programleder holder kortene tett til brystet hva gjelder neste sesong.

STJERNEDUO: Programledere Helene Olafsen og Anders Hoff. Foto: Thomas Andersen / TV 2
STJERNEDUO: Programledere Helene Olafsen og Anders Hoff. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert

Høsten 2022 fikk det godt kjente «Skal vi danse»-formatet en litt ny innpakning, etter at TV 2 i april i fjor meldte at de kom til å gjøre store endringer etter 15 år.

Fjorårets sesong ble en «Skal vi danse: all stars» - versjon, hvilket betød at TV-seerne fikk et gledelig gjensyn med tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter.

KREVENDE: Jørgine og Cengiz ser tilbake på de siste ukene av «Skal vi danse: all stars» før lørdagens finale. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Blant deltakerne fant man Aleksander Hetland (39), Jørgine Massa Vasstrand (33) og Cengiz Al (25), for å nevne noen, og det var til slutt sistnevnte som til slutt sto seirende igjen etter tolv uker.

Helene Olafsen (32) var blant de som returnerte til det folkekjære programmet, men ikke som deltaker - hun tok nemlig over stafettpinnen til programleder Katrine Moholt (49), som byttet ut programlederrollen til fordel for danseskoene igjen.

Olafsen vant den 13. sesongen av «Skal vi danse» sammen med danseren Jørgen Nilsen.

De forlovet seg i 2019, og har to barn sammen.

Ønsker å «pensjonere »seg

Moholt på sin side, vant den aller første sesongen av dansekonkurransen, og har i ettertid ledet programmet siden 2006.

Til Se og Hør har Moholt tidligere hintet til at hun ønsker å «pensjonere» seg som programleder for «Skal vi danse» - til tross for at hun har ledet programmet i en årrekke.

- Jeg føler at det er veldig naturlig at jeg gir stafettpinnen videre til Helene som gjør en strålende jobb., fortalte Moholt til Se og Hør i fjor.

Selv om det ikke er bekreftet en ny sesong av det folkekjære programmet, hindrer det slett ikke trofaste fans i å spekulere på hvem som kommer til å lede programmet, dersom det skulle vise seg å returnere til skjermene.

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

Olafsen har høstet mye ros for sin rolle under fjorårets All Stars-sesong, og det er ikke utenkelig at mange nå krysser fingrene for at 32-åringen blir tildelt det ærefulle oppdraget også i sesongen som forhåpentligvis kommer i 2023.

- Blir spennende å se

Da Se og Hør møtte Olafsen og forloveden tidligere denne uken, var den smørblide duoen kryptisk om hvilke fremdtidsplaner som ligger i kortene for dem - deriblant planene om å returnere på parketten.

- Det kan jeg ikke si noe om enda. Men det blir jo veldig spennende å se da, sier Olafsen hemmelighetsfull når hun får spørsmål om hun også blir å se som programleder i året som kommer også.

«SKAL VI DANSE»: Katrine Moholt forteller at hun ble skadet etter et løft. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

Selv om det enda ikke er bekreftet en ny sesong, er det svært mange som håper på et gjensyn med det nervepirrende programmet.

Og programleder Olafsen.

LES OGSÅ: Livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer