Stian Blipp:

Kryptisk om «Senkveld»

- Det er lenge til høsten.

PROGRAMLEDERE: Helene Olafsen og Stian Blipp leder «Senkveld». Foto: Helene Kjærgaard / TV 2
PROGRAMLEDERE: Helene Olafsen og Stian Blipp leder «Senkveld». Foto: Helene Kjærgaard / TV 2 Vis mer
Publisert

«Yeeesss! I dag har jeg krøpet meg inn til den nette alder av 31 år og feirer med å annonsere DETTE! Til høsten klinker jeg til med mitt første soloshow!», skriver «Senkveld»-programleder Stian Blipp på Instagram lørdag.

Showet skal etter planen starte i Bergen i september, men hva betyr dette egentlig for høstutgaven av «Senkveld»?

På Ticketmaster kan man allerede nå se hvilke datoer forestillingen i utgangspunktet skal spilles, og både torsdager, fredager og lørdager står oppført.

Vanligvis spilles TV 2-suksessen inn på torsdager i Oslo, og sendes den påfølgende fredagen.

- Lenge til

Se og Hør har vært i kontakt med pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, som svarer heller kryptisk om «Senkveld»s fremtid:

- Det er lenge til høsten, og vi har nå fokus på å lage en knallbra vårsesong. Praktiske utfordringer som ligger et stykke frem i tid, finner vi ut av, sier han til Se og Hør.

Stian Blipp har på sin side ikke besvart Se og Hørs henvendelser lørdag ettermiddag.

«Jeg begynte karrieren på scenen i Bergen og det er så utrolig godt for meg å kunne starte showet mitt der i september. Jeg har klart å lure et av mine store humor-idoler, Dagfinn Lyngbø til å ha regi og jeg gleder meg hemningsløst til å gi dere sirkus til høsten når forhåpentligvis verden ser litt lysere ut», skriver han derimot videre på Instagram.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Overtok jobben

Stian Blipp og Helene Olafsen overtok «Senkveld» da Thomas Numme og Harald Rønneberg ga seg etter 15 år i 2018.

Før jul kom det frem at både Olafsen og Blipp tjener godt i programlederrollen. Sistnevntes inntekt har holdt seg stabil fra 2018 til 2019, da han tjente henholdsvis 790 163 og 796 029 kroner. Formuen er derimot en annen sak, og viser et tydelig fall. I 2018 hadde nemlig Blipp en formue på 4 362 873 kroner.

I 2019 sank denne derimot ned til bunn, og viser at Blipp har null kroner i formue for 2019.

Det skal imidlertid nevnes at det store formuesfallet til Blipp kan skyldes at han kjøpte drømmeboligen sammen med kona Jamina Blipp i 2019. Boligen, som har et bruttoareal på 237 kvadratmeter og et bruksareal på 189 kvadratmeter, punget de ut 11,9 millioner kroner for, ifølge Nettavisen.

Når det kommer til Stian Blipps programledermakker, har hun tjent nesten det dobbelte som ham - med en inntekt på godt over 1,4 millioner kroner i 2019.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Olafsens formue er i likhet med Blipps oppført som null kroner i 2019. Den har dermed falt fra 622 411 kroner, som hun sto oppført med i 2018.

Det bør for øvrig nevnes at Olafsen også har investert i bolig de siste årene - i 2019 kunne hun og forloveden Jørgen Nilsen vise frem sin drømmebolig på idylliske Malmøya i Oslo.

LES OGSÅ: Gladnyhet etter den tøffe tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer