Linni Meister:

Kryptisk om samboerskap

Letter på sløret om forholdet.

KRYPTISK: Linni Meister legger ikke skjul på at hun nå har det bedre enn noen gang med kjæresten Morten Rognstad. Men det er ett spørsmål hun svarer veldig kryptisk på. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
KRYPTISK: Linni Meister legger ikke skjul på at hun nå har det bedre enn noen gang med kjæresten Morten Rognstad. Men det er ett spørsmål hun svarer veldig kryptisk på. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

FORNEBU (Se og Hør): Fredag kveld var det endelig duket for Se og Hørs Reality Awards på H3 Arena utenfor Oslo. For anledningen hadde en rekke kjendiser tatt på seg finstasen for å feire realityåret som har vært.

Blant de oppmøtte er TV-profil Linni Meister (37), som denne gangen kom uten kjæresten Morten Rognstad (45). Han er nemlig hjemme og forbereder seg til poker-NM, forteller hun.

- Jeg gleder meg helt sykt, Carina (Dahl journ.anm.) og jeg skal dele ut pris og så skal vi bare rocke kvelden, fy søren som jeg gleder meg.

VALENTINES: I anledning valentinsdagen forteller Linni Meister og typen Morten om framtidsplanene i forholdet. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Hinter om samboerskap

Meister og Rognstad var gode venner i flere år, men etter hvert utviklet det seg til å bli romantikk. I mai 2022 bekreftet duoen omsider at de hadde blitt kjærester, og har siden holdt sammen i tykt og tynt.

Tidligere i år kunne paret fortelle overfor Se og Hør at de hadde hvert sitt bosted, og at de trivdes godt med det. Fredag kveld under Reality Awards svarer Meister imidlertid noe kryptisk på spørsmål om de har tanker om å bli samboere i nærmeste fremtid.

KJÆRESTER: Linni Meister og kjæresten Morten Rognstad på Wallmans Gallapremière. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
KJÆRESTER: Linni Meister og kjæresten Morten Rognstad på Wallmans Gallapremière. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer

- Ja, det kommer jo til å skje etter hvert. Så har vi jo en TV-serie på gang, men det kan jeg ikke røpe for mye om, sier hun til Se og Hør.

- Så dere har planer om samboerskap altså?

- Ja, eller planer og planer.

- Har det allerede skjedd?

- Ja, eller... vi får se, svarer hun med et lurt smil.

ROMANSE: Linni Meister og Morten Rognstad kliner til på direkten etter å ha vunnet prisen for årets romanse under Reality Awards 2022. Video: Dagbladet TV / Rød Løper Vis mer

- Litt småsjalusi

Forholdet mellom Meister og Rognstad ser ut til å blomstre om dagen, og førstnevnte legger ikke skjul på at de aldri har hatt det så bra som nå.

- Du, det går veldig bra. Nå går det bedre enn noen gang. Vi har hatt våre runder, sånn er det. Det er ikke bare å gå fra venner til kjærester, og kjærligheten er jo ikke lett, den må jobbes med som alt annet.

- Hvilke utfordringer har dere støtt på?

- Det vanlige. Litt småsjalusi innimellom, og at man kanskje ikke alltid snakker samme språk. Men så handler det jo om å vokse sammen og lære av kranglene.
LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer