Julie Skjelvik og Are Venås fra «Tropp 1»:

Kryptisk om romanserykter

To av deltakerne skal visstnok ha kommet ekstra tett innpå hverandre på Setnesmoen leir.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer
Publisert

Den første sesongen av høstens storsatsing «Kompani Lauritzen: Tropp 1» går mot veis ende, og allerede på torsdag er det duket for finale.

Innspillingen fant sted tidlig i vår, og da Se og Hør var på besøk på Setnesmoen leir i Åndalsnes, fikk vi nyss i at det var en liten romanse på gang mellom to av deltakerne.

Da det et halvt år senere var duket for premierefest tok vi naturligvis opp tråden for å høre hvordan det sto til med den angivelige romansen.

RØDT LAG: Den gangen kompaniaspirantene bare var kompanirekrutter. Foto: Matti Bernitz/TV 2
RØDT LAG: Den gangen kompaniaspirantene bare var kompanirekrutter. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Se og Hør gikk rett på sak og spurte Julie Skjelvik (24) og Are Venås (21) om det er noe sannhet i romanseryktene fra innspillingen.

- Nå liksom? Han er jo kjekk da, som jeg sa der inne, svarer Skjelvik etter en lang pause.

- Kanskje litt?, svarer Venås på samme spørsmål.

«TROPP 1»: Det blir dramatisk da en av deltakerne faller om uten forvarsel. Video: TV 2 Vis mer

Det svaret er makkeren ikke spesielt fornøyd med.

- Det var et dårlig svar, synes jeg. Der inne var det i alle fall romanse fra min side, innrømmer hun, og utdyper videre:

SAMARBEID: Are Venås (nummer 10) og Julie Skjelvik (nummer 1) jobber sammen for å finne en løsning. Foto: Matti Bernitz/TV 2
SAMARBEID: Are Venås (nummer 10) og Julie Skjelvik (nummer 1) jobber sammen for å finne en løsning. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

- Han passet sånn på meg der inne, tørket tårene mine - vi var jo makkere. Du passet sånn på meg hele tiden, og da blir jo jeg sjarmert. Også er det den moldedialekten da - jeg blir helt sjarmert av den. Når han sier «i» («jeg» på moldedialekt, red.anm.) og sånt - uff.

At man kommer tett innpå de andre deltakerne når man tilbringer hver time av døgnet sammen, er ikke overraskende. Venås innrømmer imidlertid at det kan ha vært én han kom litt ekstra nært.

- Man får et veldig nært forhold til alle, men kanskje Julie fikk mer enn de andre. Vi er gode venner i dag i alle fall, svarer han kryptisk.

SJARMERT: Julie Skjelvik legger ikke skjul på at hun ble sjarmert av nummer 10. Foto: Matti Bernitz/TV 2
SJARMERT: Julie Skjelvik legger ikke skjul på at hun ble sjarmert av nummer 10. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer

Ingen av kompaniaspirantene vil innrømme at de er noe mer enn «gode venner», selv om lure smil og små blikk kan være et ørlite tegn på at det enten er eller har vært noe mer bak det gode vennskapet.

«TROPP 1»: En av deltakerne avslører at de måtte på sykehuset under innspilling. Reporter: Sofie Losen. Video: TV 2 / Celina Morken. Vis mer

Til vanlig bor både Skjelvik og Venås i Bergen, og de kan derfor fortelle at de har sett hverandre noen ganger etter innspillingen. At de møtene har vært i form av en date har derimot ikke skjedd, skal vi tro duoen.

LES OGSÅ: Akutt innlagt: - Helt uvirkelig

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer