Helene Olafsen:

Kryptisk om ny jobb

Helene Olafsen holder kortene tett til brystet om sin nye jobb.

COMEBACK: Helene Olafsen er aktuell med ny bok, og røper samtidig TV-comeback. Foto: Morten Eik / Se og Hør
COMEBACK: Helene Olafsen er aktuell med ny bok, og røper samtidig TV-comeback. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere snowboardstjerne Helene Olafsen (31) har vært innom mange felt etter hun ga seg som toppidrettsutøver.

31-åringen har blant annet kapret andreplassen i «Mesternes mester», danset seg til topps i «Skal vi danse», vært programleder for «Senkveld» og herjet hitlistene under «Norges nye megahit».

Nå har hun imidlertid begitt seg ut på noe nytt - nemlig som forfatter. I boken «En om dagen» deler den tidligere toppidrettsutøveren 365 små treningsøvelser der tanken er at leseren skal teste én hver dag - og på den måten få en mer aktiv hverdag.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

I et intervju med Dagbladet forteller Olafsen nå om bakgrunnen for bokdebuten, og røper samtidig et aldri så lite comeback.

I intervjuet kommer 31-åringen med en gladmelding til de som har savnet å se henne på skjermen. Olafsen bekrefter nemlig at hun skal teste seg i programlederrollen igjen.

Hvilket program det er snakk om og når dette vil skje, må hun imidlertid holde for seg selv enn så lenge.

Varsler TV-comeback

I mars for to år siden ble Olafsen og forloveden, Jørgen Nilsen (31), foreldre for første gang. Gutten fikk navnet Louie.

Å gå fra å ha en topptrent kropp til en kropp som nettopp har født er en ganske stor forvandling, men Olafsen ville tilbake i form.

Helene Olafsen deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

- Det skjer så sinnssykt mye med kroppen når du føder. Det er jo litt av konseptet. Men det var ekkelt å føle at kroppen ikke hang sammen. Jeg har alltid vært opptatt av å ha en kropp som fungerer. Men da jeg skulle trene meg opp igjen var det viktig å gjøre det langsomt, sier hun til avisen.

Det var da hun kom opp med taktikken en om dagen - som ble konseptet til boken. Og målet var enkelt.

- Jeg vil gjerne minne folk på hvor mye kroppen egentlig kan.

- Skal ta det roligere denne runden

I fjor høst kom nyheten om at Olafsen var gravid igjen og at hun og Nilsen nå skal bli tobarnsforeldre.

- Jeg er veldig fornøyd med den første vi lagde, så jeg håper det blir bra denne gangen også. Det var litt tettere enn det jeg kanskje hadde tenkt, men nå ble det nå sånn da, uttalte hun til Se og Hør da.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya. Her viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

Da hun fikk Louie var hun ganske raskt tilbake i jobben som «Senkveld»-programleder. Men med nummer to blir det imidlertid andre boller.

- Jeg var ganske kjapt tilbake på jobb, men alt var annerledes i 2020 med corona. Alle var på hjemmekontor og jeg følte meg så heldig som hadde en jobb å gå til. Det var tross alt bare snakk om noen timer på torsdag kveld for innspilling av «Senkveld», og det gikk helt fint. Men jeg skal ta det roligere denne runden, forsikrer hun til Dagbladet.

LES OGSÅ: Åpner opp om forholdet til svigerdøtrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer