Nora Haukland:

Kryptisk om kjærlighetslivet

Influenseren har hittil forholdt seg taus rundt romanseryktene.

ROMANTIKK: Flere har spekulert i Nora Hauklands kjærlighetsliv de siste månedene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ROMANTIKK: Flere har spekulert i Nora Hauklands kjærlighetsliv de siste månedene. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Nora Haukland (25) ble først kjent gjennom datingprogrammet «Love Island», hvor hun møtte det som skulle bli hennes forlovede - Johannes Klemp (30). Etter to år, i desember 2021, ble det imidlertid kjent at duoen hadde gått hver til sitt.

Siden den gang har det vært relativt stille hva angår Hauklands kjærlighetsliv, men den siste tiden har det begynt å gå rykter om at hun skal ha funnet lykken på ny.

Flere ganger de siste månedene har det nemlig dukket opp en mann i influenserens sosiale medier, og hun har blant annet delt små glimt fra en romantisk hyttetur og en ferie i Roma.

Hun har derimot forholdt seg taus når det kommer til relasjonen hennes til den mystiske mannen og ikke minst hans identitet - i alle fall i offentligheten. I en nylig spørsmålsrunde på Instagram fikk hun likevel spørsmålet: «Har du kjæreste nå?».

LETTER PÅ SLØRET: «Love Island»-vinneren Nora Haukland forteller om singellivet, dating og det nære vennskapet med Sophie Elise Isachsen. Vis mer

I Hauklands svar virket det som at dette ikke var første gang hun hadde fått det spørsmålet, men hun forsikret følgerne sine om at hun straks skulle lette litt på sløret om nettopp det.

«Jeg skal åpne meg mer opp om kjærlighetslivet snart», skrev hun, og forklarte at det noen ganger var greit å ta seg god tid.

«Jeg har vært gjennom et offentlig forhold - og så et offentlig brudd. Brudd i offentligheten var en stor påkjenning på meg og gikk utover helsen, psyken og jobb. Så lang historie kort - den jeg blir sammen med vil jeg være sammen med, derfor holder det atskilt enn så lenge», fortsatte hun, og la avslutningsvis til at hun lover en snarlig oppdatering.

LES OGSÅ: - Angrer så inn i hampen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer