Oskar Westerlin og Sophie Stray Spetalen:

Kryptisk om kjærligheten

Bekrefter han forholdet her?

SAMMEN? Det er flere som tror at disse to har funnet kjærligheten. De har til gode å bekrefte romansen. Foto: Skjermdump/Instagram
SAMMEN? Det er flere som tror at disse to har funnet kjærligheten. De har til gode å bekrefte romansen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

Den siste tiden flere små fugler kvitret om at det har oppstått søt musikk mellom influenser Oskar Westerlin (25) og arving Sophie Stray Spetalen (19).

De to deler stadig bilder av at de tilbringer tid sammen på sosiale medier, og har en rekke ganger bekreftet at de er gode venner.

Men - de har aldri bekreftet at det er mer enn bare vennskap mellom dem.

Sophie Spetalen dukket opp på Rød Løper på custome awards, og vi fikk ta en prat med henne om livet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

Lørdag deler Westerlin flere videoer på Snapchat av at han og Spetalen er ute og går i byen, og etter hvert svarer han også på noen innsendte kommentarer og spørsmål.

En følger skriver at han kun deler «kliss-klass» fra kjærlighetslivet, hvorpå han svarer at kjærlighet er den eneste måten å vinne på i livet.

Foto: Skjermdump / Snapchat
Foto: Skjermdump / Snapchat Vis mer

- Kommer ingen vei med hat, konkluderer han.

Han får også et spørsmål om han og Spetalen er sammen. I et svar, hvor 19-åringen står i bakgrunnen, sier han følgende:

Foto: Skjermdump / Snapchat
Foto: Skjermdump / Snapchat Vis mer

- Jeg har valgt av ulike grunner, litt personlig, å ikke snakke så mye om det. Men vet du hva, jeg tenker at man bare kan si det før eller siden. Ja, vi er faktisk sammen … Om å mene at kanelbollene på WB Samson er bedre enn Kaffebrenneriet.

Westerlin spiller trolig et aldri så lite puss på sine nysgjerrige følgere.

Romantikken skal blomstre for Sophie Stray Spetalen og Oskar Westerlin. Video: Se og Hør, Tiktok/Instagram/@oskarwesterlin, Snapchat/@straysophie Vis mer

Det som kunne virke som en bekreftelse på forholdet, var i realiteten en enighet om boller.

Se og Hør har vært i kontakt med Oskar Westerlin. Han skriver følgende i en tekstmelding:

«Har ikke noen kommentar, men 'funny'».

LES OGSÅ: Ingrid Alexandra dukket opp med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer