Ellen Pompeo:

Kryptisk om «Grey's»-slutt

Er det slutt for sykehusdramaet?

POPULÆR LEGE: Ellen Pompeo spiller hovedrollen som «Meredith Grey» i dramaserien «Grey's Anatomy». Foto: Danny Moloshok / AP Images / NTB
POPULÆR LEGE: Ellen Pompeo spiller hovedrollen som «Meredith Grey» i dramaserien «Grey's Anatomy». Foto: Danny Moloshok / AP Images / NTB Vis mer
Publisert

I over 16 år har vi kunnet følge med på kjærlighet, intriger og katastrofer i sykehusdramaet «Grey's Anatomy».

Der følger man Ellen Pompeo (51) i rollen som «Meredith Grey», samt andre turnusleger på et sykehus i Washington.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Årets sesong var den 17. i rekken, og handlet - ikke overraskende - om pandemien. Pompeo har tidligere svart en rekke fans på spørsmål om sesongen, blant annet hvordan det var på innspilling under pandemien.

«Det har vært kjempevanskelig å ikke kunne henge sammen på sett og ha det morsomt. Vi måtte spille inn scenene dekket til og så gå av sett. Det var veldig lite interaksjon som var tillatt mens vi ikke filmet», skrev hun på sosiale medier.

- Prøvd å komme meg unna

Tidligere i år ble det bekreftet at det også blir en 18. sesong av suksesserien, hvor første episode ble sendt i Norge forrige uke.

Det har imidlertid flere ganger blitt spekulert på om serien nærmer seg slutten. Og da hovedrollen selv var på Emmy-utdelingen nylig, ble hun konfrontert om ryktene rundt serien.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

På den røde løperen spurte reportere fra Entertainment Tonight om konspirasjonsteoretikerne som spår slutten for sykehusdramaet har rett:

- De er ikke langt unna, svarte 51-åringen raskt.

- Jeg mener, jeg har prøvd å komme meg unna i årevis. Jeg har virkelig prøvd. Men jeg har fått så sterke relasjoner til de i produksjonen, og de har vært veldig, veldig gode å ha for meg - og det har motivert meg til å bli, fortsatte skuespilleren.

Hun la imidlertid til at så lenge de klarer å være kreative kommer serien sannsynligvis til å fortsette en stund. Pompeo fortalte også at de på mirakuløst vis alltid kommer opp med ulike grunner til å bli værende.

«THREESOME»: Den nye svenske dramaserie har både sex, kjærlighet og svik på menyen. Video: Viaplay Vis mer

Men hvor lenge skal «Grey's Anatomy», som er en av de lengstlevende amerikanske TV-seriene, fortsette?

Det svarer skuespilleren noe kryptisk til:

- Jeg skal egentlig ikke si noe om det. Jeg vil ikke være respektløs overfor folk jeg har lovet ting til.

Gledelig gjensyn

Uansett hva som skjer kommer det som nevnt en 18. sesong av serien. Og der får seerne et gledelig gjensyn med en gammel favoritt.

Nylig ble det nemlig kjent at Kate Walsh (53), som spiller Dr. Addison Montgomery, returnerer til TV-skjermen. Gladnyheten ble delt på seriens offisielle Twitter-konto.

«Vel, vel, vel, se hvem det er. Det er riktig, mine kjære. Dr. Addison Montgomery kommer tilbake til Grey Sloan Memorial Hospital, og jeg er så glad for å være hjemme igjen og jobbe med Shonda, Ellen og resten av den fantastiske casten», sa Walsh i videoen.

«Denne sesongen - 18 - wow. Bare vent til dere ser hva som venter dere», la hun til.

LES OGSÅ: Innrømmer:- Mistet håret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer