Ellen Pompeo:

Kryptisk om «Grey's»-slutt

Er det slutt for sykehusdramaet?

POPULÆR LEGE: Ellen Pompeo spiller hovedrollen som «Meredith Grey» i dramaserien «Grey's Anatomy». Foto: Danny Moloshok / AP Images / NTB
POPULÆR LEGE: Ellen Pompeo spiller hovedrollen som «Meredith Grey» i dramaserien «Grey's Anatomy». Foto: Danny Moloshok / AP Images / NTB Vis mer
Publisert

I over 16 år har vi kunnet følge med på kjærlighet, intriger og katastrofer i sykehusdramaet «Grey's Anatomy».

Der følger man Ellen Pompeo (51) i rollen som «Meredith Grey», samt andre turnusleger på et sykehus i Washington.

Årets sesong var den 17. i rekken, og handlet - ikke overraskende - om pandemien. Pompeo har tidligere svart en rekke fans på spørsmål om sesongen, blant annet hvordan det var på innspilling under pandemien.

«Det har vært kjempevanskelig å ikke kunne henge sammen på sett og ha det morsomt. Vi måtte spille inn scenene dekket til og så gå av sett. Det var veldig lite interaksjon som var tillatt mens vi ikke filmet», skrev hun på sosiale medier.

- Prøvd å komme meg unna

Tidligere i år ble det bekreftet at det også blir en 18. sesong av suksesserien, hvor første episode ble sendt i Norge forrige uke.

Det har imidlertid flere ganger blitt spekulert på om serien nærmer seg slutten. Og da hovedrollen selv var på Emmy-utdelingen nylig, ble hun konfrontert om ryktene rundt serien.

På den røde løperen spurte reportere fra Entertainment Tonight om konspirasjonsteoretikerne som spår slutten for sykehusdramaet har rett:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.