Helene Spilling:

Kryptisk om fremtiden

- Spørs hvordan livet ser ut på det tidspunktet, sier proffdanseren.

DANSER: Helene Spilling har vært proffdanser i «Skal vi danse» siden 2020. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
DANSER: Helene Spilling har vært proffdanser i «Skal vi danse» siden 2020. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag kveld var det duket for finale av suksessprogrammet «Skal vi danse», og det var til slutt Alexandra Joner (33) og dansepartner Ole Thomas Hansen (24) som stakk av med seieren.

Under sendingen fikk man også et gjensyn med de utslåtte deltakerne, blant annet Harlem Alexander (35) og proffdanser Helene Spilling (27).

Lørdag er det klart for den store «Skal vi danse»-finalen, hvor Aslak Maurstad (31) møter Alexandra Joner (33). Vis mer

Danseduoen røk ut av programmet i kvartfinalen, noe som skapte massive reaksjoner.

I etterkant av at Alexander og Spilling røk ut, har sistnevnte likevel tilbrakt mye tid på « Skal vi danse»-dansesenteret. Hun eier nemlig «The Zone», hvor deltakerne øver til konkurransen.

- Jeg fikk kanskje en tomhetsfølelse det første året mitt, men i de andre sesongene har jeg hatt dansestudioet. Så når jeg har røket ut, så er fortsatt «Skal vi danse» i mitt studio - som er som mitt hjem. Så jeg får ikke helt den samme tomhetsfølelsen, forteller hun til TV 2 under finalen lørdag.

Etter sjokkexiten tok også Spilling turen til kjæresten Martin Ødegaard (24) som bor i London, det delte hun i en Instagramhistorie tre dager etter hun måtte forlate programmet.

Ulrikke Brandstorp skulle ta seg en pause fra parketten under Skal vi danse-finalen. Det rakk hun ikke. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope. Vis mer

På spørsmål fra nettstedet om hun blir å se på skjermen neste år under en eventuell ny sesong, svarer derimot proffdanser kryptisk.

- Vi får se. Jeg vet ikke ennå. Det spørs veldig hvordan livet ser ut på det tidspunktet. Man må gjøre en ny evaluering hvert år. Det er ikke sikkert at de spør meg heller, det vet jeg jo ikke, sier hun overfor TV 2.

- Jeg har alltid lyst til å danse mer. Men jeg tror at det er veldig tidlig å si. Vi er liksom ikke ferdig med denne sesongen engang.

LES OGSÅ: Om bruddet: - Måtte ta slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer