Triana Iglesias:

Kryptisk om fremtiden

Triana Iglesias er i gang med nye prosjekter etter «Paradise Hotel».

ERSTATTES: Etter 16 sesonger som «Paradise Hotel»-programleder er det slutt for Triana Iglesias. Nå tar Andreas «TIX» Haukeland over. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter 13 år ble det i februar kjent at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (39) gir seg i jobben, og at artist Andreas «TIX» Haukeland (28) tar over.

Sistnevnte skal lede «Paradise», den nye versjonen av realityprogrammet, som både har nytt navn og som kommer i ny form.

Fram til nå har det imidlertid vært ukjent hva Iglesias skal gjøre i tiden som kommer. Fredag kan hun imidlertid lette litt mer på sløret om hva fremtiden bringer.

FERDIG: «Paradise Hotel» skal fornye seg og forandrer blant annet navnet til «Paradise». Så vi har tatt på oss oppgaven med å oppsummere de siste 15 sesongen. Let´s go! Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

- Jeg får jo ikke lov å si så mye, sier hun, men kan likevel røpe at hun skal inn i en ny programlederrolle.

Videre forklarer hun at hun blir i produksjonsselskapet Nent, i tillegg til at hun har et par andre spennende prosjekter på gang. Mer enn det har hun ikke lov til å si, opplyser hun.

- Så du kan ikke røpe noe som helst?

- Nei, og det er jo det som er litt kjipt med det å jobbe i TV, for du får jo aldri lov til å si noe. Sånn har det jo vært hvert år når jeg har kommet hjem fra Mexico - alle lurer på hvem som vinner, samtidig som jeg vet det. Så det å holde på hemmeligheter har jeg blitt ganske god på når det kommer til jobb.

KREATIVT: Tidligere «paradise»-deltaker Aleksander Sæterstøl har fått mye oppmerksomhet for dette. Reporter: Luna Lea. Video: Steffen Pettersen. Vis mer

- Tenkte det skulle være trist

39-åringen forteller overfor Se og Hør at avgjørelsen om at hun skulle slutte ble tatt i fellesskap.

- Jeg har jo blitt mamma, og prøvde å ta med meg Uma (datteren red.anm.) der i fjor, noe som gikk veldig fint. Både Danmark og Norge skal jo skifte programledere, så det var veldig organisk, og føltes veldig ryddig og som en fin avgjørelse.

MORSROLLEN: Triana Iglesias åpner seg om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Til tross for at beslutningen føles riktig, forteller Iglesias at hun på forhånd trodde det skulle bli vanskeligere.

- Jeg tenkte at det skulle være veldig trist, men det er veldig fint. Det er sikkert ekstra fint fordi jeg får være i kanalen fortsatt, men jeg kjenner at en epoke er over. Jeg blir jo snart 40, skal inn i ny syklus, jeg har blitt mamma - alt er veldig riktig. De nye tingene er mer i tråd med der jeg føler at jeg er nå, så alt er bare veldig riktig.

- Fint valg

Nå er det artist Andreas «TIX» Haukland som tar over stafettpinnen for den nye versjonen av «Paradise». Det tror 39-åringen er et godt valg.

- Jeg tror han kommer til å bli fin, jeg føler at kanalen har gjort et så godt valg med å ta han. Han er en så genuint fin mann, og han er i hjertet sitt, og det føler jeg er viktig i et program hvor det er mye ego - det at programlederen har en hjerteconnection synes jeg er viktig. Jeg tenkte ikke at kanalen skulle tenke det samme, men når jeg ser de gjør det tenker jeg bare «wow», sier hun, og legger til:

FØLSOMT: Selv programleder Triana Iglesias tok til tårene da Thea Gudmundsen leste opp et svært personlig brev under en parseremoni i «Paradise Hotel». Video: TV 3 Vis mer

- Tix kommer til å være så fin, det er jeg helt sikker på. Fint valg!

Ny versjon

Som nevnt har «Paradise» gått gjennom en rekke drastiske endringer før det returnerer til skjermen. Mens de kommende deltakerne må være over 20 år, er ikke lenger par avhengig av kjønn.

Det har også blitt opplyst at det blir en bredere sammensetting av deltakere, og at det ikke lenger er et krav om å være singel for å delta.

GRÅTER PÅ TV: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias tok til tårene under en parseremoni. Her forteller hun hvorfor hun ble så emosjonell. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Videre har det blitt avslørt at det vil være enkeltsenger på rommene, og at innspillingen vil skje på et nytt sted i eksotiske Mexico.

Det vil også være nye temauker som tar opp andre temaer og dilemmaer enn før.

LES OGSÅ: - Jeg gråt bak brillene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer