Jada Pinkett Smith:

Kryptisk melding etter skandalen

Natt til mandag slo Will Smith til komiker og skuespiller Chris Rock på scenen under Oscar-utdelingen.

SLÅR: Will Smith slo komiker Chris Rock under årets Oscar-utdeling etter at Rock vitset om kona til Smith. Video: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jada Pinkett Smith (50) kommer med sitt første offentlige utspill etter at hennes mann, Will Smith (53), skapte furore ved fike til komiker Chris Rock (57) under Oscar-utdelingen.

Skuespilleren sjokkerte publikum i salen og seerne hjemme da han gikk opp på scenen under humorinnslaget til Chris Rock og slo ham etter at han kom med et sleivspark i retning Jada Pinkett Smith. Komikeren sa nemlig at han så fram til å se en oppfølger til «G.I. Jane» - en film fra 1997 hvor Demi Moore spiller en snauklipt soldat.

Pinkett Smith var i fjor ærlig om at hun lider av den autoimmune sykdommen alopecia, og har hårtap på grunn av sykdommen.

Formell granskning

Kommentaren fikk i Will Smith til å se rødt. Han reagerte med å innta scenen og slå Rock i ansiktet med flat hånd. Da han satt seg ned på plassen sin igjen, ropte han:

- Hold navnet til kona mi ute av den jævla munnen din.

Mandag kveld, norsk tid, ble det klart at Oscar-akademiet vil starte en formell granskning av hendelsen.

- Akademiet fordømmer handlingene til Smith under gårsdagens show. Vi har offisielt startet en formell granskning av hendelsen og vil vurdere videre handlinger og konsekvenser i henhold til våre retningslinjer og lovene i California, skrev de i en uttalelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer