«Bachelor in Paradise»:

Kryptisk melding etter sjokkbruddet

- Ikke avslutt kapittelet for denne kjærlighetshistorien ennå.

SKILLES: I vinter ble det kjent at Carly Weddell og Evan Bass skilles. Foto: Carly Weddell / Instagram
SKILLES: I vinter ble det kjent at Carly Weddell og Evan Bass skilles. Foto: Carly Weddell / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember kunngjorde det tidligere ekteparet Carly Waddell (35) og Evan Bass (38), som møtte hverandre gjennom det populære tv-programmet «Bachelor in Paradise», at de skulle skilles.

Waddell og Bass giftet seg i 2017 - ett år etter at de fant lykken i programmet, som er en spin-off-serie av henholdsvis «The Bachelor» og «The Bachelorette».

Bruddet kom som et sjokk på fansen, men det skal visstnok ikke være helt over mellom de to. I hvert fall ikke hvis vi skal tro Carlys bror Zak Waddell (39).

Hastet til sykehus

Til US Weekly oppfordrer nemlig Waddell fansen til å ikke lukke kapittelet for kjærlighetshistorien riktig ennå.

- Ikke avslutt kapittelet for denne kjærlighetshistorien ennå. Det er fremdeles sider å skrive, sier han kryptisk til magasinet.

ALDRI SKJEDD FØR: NB! Spoiler dersom du ser programmet på norsk TV! I programmet «Ungkarskvinnen» pleier det å gå en hel sesong før hovedpersonen velger seg en frier. Tidenes eldste «Ungkarskvinne», Clare Crawley, trengte bare to uker. Men er de fortsatt sammen? Video: ABC Vis mer

Uttalelsen kommer kort tid etter at Evan Bass, via Instagrams historiefunksjon, kunne avsløre at ekskona var hastet til sykehus. Selv skal han ha vært ved hennes side hele tiden.

«Carlys første ambulansetur. Hun vil bli bra, og gud bedre dette bringer tilbake noen minner», skrev han.

Hvilke minner som vekkes er ikke kjent, men det kan tenkes at Bass sikter til et øyeblikk fra «Bachelor in Paradise». Romantikken blomstret nemlig ikke før langt ut i deres sesong av programmet, da Bass selv ble sendt på sykehus med en infeksjon.

Waddell snakket i 2016 med Glamour, der hun kunne fortelle at hun på sykehuset kom nærmere det som skulle vise seg å bli hennes fremtidige ektemann.

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

- Det var ingen kameraer til stede på sykehuset, og for første gang føltes det som jeg datet normalt. Vi fikk en dypere kontakt, og jeg husker jeg satt i bilen på vei tilbake og tenkte at jeg ville holde hånden hans, sa Waddell den gang.

Det er fremdeles ukjent hva bakgrunnen for Waddells sykehusbesøk er, men Bass opplyser at historien er opp til Waddell å dele - når hun er klar for det.

FØRSTE AMBULANSETUR: Evan Bass har fått tillatelse til å dele bilde av ekskona, som ble hentet med ambulanse av hittil ukjente grunner. Foto: Evan Bass/Instagram
FØRSTE AMBULANSETUR: Evan Bass har fått tillatelse til å dele bilde av ekskona, som ble hentet med ambulanse av hittil ukjente grunner. Foto: Evan Bass/Instagram Vis mer

«Tusen takk for alle som ber for henne og støtter. Etter ni timer har vi forlatt sykehuset, men hun er fortsatt i en veldig tøff tilstand og må kanskje tilbake (til sykehuset, journ.anm.). I all galskapen mistet hun telefonen og trenger virkelig å hvile», skrev han blant annet.

Paret var gift i tre og et halvt år, og rakk å få de to barna Bella (2) og Charlie (1) sammen.

Kom ut som homofil

For ivrige fans av de tre programmene «The Bachelor», «The Bachelorette» og «Bachelor in Paradise» har det siste året vært turbulent.

Ikke bare ble det kjent av Waddell og Bass skal skilles, men også en rekke andre par som har funnet kjærligheten gjennom programmene har meldt slutten på forholdet.

DATING: Det blir hett på hytta når single blir paret opp i luksushytter. Heldigvis får vi observere hele datingprosessen i realityserien «The Cabins». Video: TV2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Blant dem er Colton Underwood (29) og Cassie Randolph (26). Førstnevnte sto dessuten frem som homofil tidligere i år, noe som kom overraskende på for mange.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, fortalte Underwood i et intervju med «Good Morning America», gjengitt av Page Six.

Slutter

Det var imidlertid ikke det største sjokket for fansen. I februar ble det nemlig kjent at programleder av alle tre program, Chris Harrison (49), har valgt å slutte i programmet etter rasisme-anklager.

Først ble det meldt at det ble en midlertidig avskjed, men i mai takket Harrison for seg en gang for alle.

«Jeg har virkelig hatt en utrolig reise som programleder av «The Bachelor»-franchisen og nå ser jeg frem til å starte et nytt kapittel. Jeg er så takknemlig overfor «Bachelor Nation» for alle minnene vi har skapt sammen. Samtidig som min to tiår lange reise nå tar slutt, har jeg fått livslange vennskap», skrev Harrison på Instagram.

LES OGSÅ: Sjokkerte på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer