Jennifer Lopez:

Kryptisk melding etter rykteflommen

Jennifer Lopez stiller i intervju etter at romanseryktene med ekskjæresten Ben Affleck skjøt fart.

GJENFORENT?: De siste månedene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler førstnevnte seg om hvordan det står til om dagen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
GJENFORENT?: De siste månedene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler førstnevnte seg om hvordan det står til om dagen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har eksparet Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) vært på «alles» lepper. Det har gått hele 17 år siden eksparet var i et forhold, og den gang var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (52) var et par.

Pressen ga dem navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt. I 2004 brast imidlertid lykken, og paret, som da hadde vært forlovet, gikk hver til sitt etter to år sammen.

Det kan derimot se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Den siste tiden har det nemlig dukket opp flere paparazzibilder av de to, blant annet hvor de kysser hverandre.

Kjendisduoen har imidlertid holdt tett om hvordan det står til - før nå.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Aldri hatt det bedre

I et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, letter Lopez på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden, ifølge ELLE.

Hun nevner imidlertid ikke Affleck med navn, men det kan se ut til at han har en finger med i spillet.

TURTELDUER: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at hun har det svært bra om dagen. Det kan virke som at Ben Affleck er en god grunn til det. Foto: Splash News / NTB
TURTELDUER: Jennifer Lopez legger ikke skjul på at hun har det svært bra om dagen. Det kan virke som at Ben Affleck er en god grunn til det. Foto: Splash News / NTB Vis mer

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røper hun.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

- Og jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt.

- Bare ta steget

Intervjuet var i anledning Lopez' utgivelse av låten «Cambia El Paso», og Lopez forklarte tidligere i dag i Sirius XMs Pitbull's Globalization-show at låten handler om endring og det å ikke være redd for å ta steget.

- Bare ta steget, gå videre, gjør det du trenger å gjøre. Hvis noe ikke føles riktig, uansett hva det er i livet ditt, bare ta det steget og dans. Dans er liv, glede og lykke, sa hun, ifølge ELLE.

I Apple Music-intervjuet forklarer Lopez at da hun var i Den dominikanske republikk etter bruddet med Alex Rodriguez (45) innså hun at hun var på et sted hvor hun ønsket å spille inn musikk igjen.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez var ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

- Jeg har det bra. Jeg elsker livet mitt akkurat nå. Jeg elsker hvor jeg er. Jeg elsker personen jeg kontinuerlig utvikler meg til å bli. Og den type glede, den type lykke og den type kjærlighet inspirerer meg alltid. Jeg tror noen mennesker blir inspirert når de er sønderknuste, fortsetter hun.

Det var i midten av april at Lopez og Rodriguez valgte å gå hver til sitt. Bruddet bekreftet de i en uttalelse til Today, ifølge People.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen. Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», het det i uttalelsen.

HUSTLERS: Det var stjernespekket i filmen «Hustler». I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

Bekreftelsen kom etter at det oppsto full forvirring om Lopez og Rodriguez' forhold. I mars skrev en rekke amerikanske kjendismedier at Lopez og Rodriguez hadde gått fra hverandre og brutt forlovelsen, noe de selv tilbakeviste kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

LES OGSÅ: - Ønsker å flytte inn i Bens bolig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer