Jennifer Lopez:

Kryptisk melding etter rykteflommen

Jennifer Lopez stiller i intervju etter at romanseryktene med ekskjæresten Ben Affleck skjøt fart.

GJENFORENT?: De siste månedene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler førstnevnte seg om hvordan det står til om dagen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
GJENFORENT?: De siste månedene har det florert rykter om at Jennifer Lopez og Ben Affleck har funnet tilbake til hverandre. Nå uttaler førstnevnte seg om hvordan det står til om dagen. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har eksparet Jennifer Lopez (51) og Ben Affleck (48) vært på «alles» lepper. Det har gått hele 17 år siden eksparet var i et forhold, og den gang var paret å anse som et av Hollywoods store «it-par», samtidig som blant andre Brad Pitt (57) og Jennifer Aniston (52) var et par.

Pressen ga dem navnet «Bennifer», og de var stadig omtalt verden rundt. I 2004 brast imidlertid lykken, og paret, som da hadde vært forlovet, gikk hver til sitt etter to år sammen.

Det kan derimot se ut til at de har funnet tilbake til hverandre. Den siste tiden har det nemlig dukket opp flere paparazzibilder av de to, blant annet hvor de kysser hverandre.

Kjendisduoen har imidlertid holdt tett om hvordan det står til - før nå.

- Aldri hatt det bedre

I et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, letter Lopez på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden, ifølge ELLE.

Hun nevner imidlertid ikke Affleck med navn, men det kan se ut til at han har en finger med i spillet.

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røper hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.