Kourtney Kardashian:

Kryptisk melding etter eksens innleggelse

Nå virker det som Kourtney tar bladet fra munnen om Scott Disicks seneste rehab-opphold.

KRYPTISK: Flere medier mener Kourtney Kardashian kommenterte ekskjærestens innleggelse på en kryptisk måte. Foto: NTB Scanpix
KRYPTISK: Flere medier mener Kourtney Kardashian kommenterte ekskjærestens innleggelse på en kryptisk måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai kom det frem at realitystjernen Scott Disick (36) hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado i USA. Flere utenlandske medier meldte at det var grunnet alkoholmisbruk, noe han har vært behandlet for flere ganger tidligere.

Etter kort tid kom det imidlertid frem fra 36-åringens advokat, Marty Singer, at det slette ikke var alkoholmisbruk Scott ble behandlet for, slik det ble hevdet.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene», het det i advokatens uttalelse, ifølge E! News.

Kryptisk kommentar

Hittil har både Scott selv og de rundt ham vært tause om innleggelsen, men nå kan det se ut til at ekskjæresten Kourtney Kardashian (41) har brutt tausheten på en noe kryptisk måte.

Ifølge Hollywood Life delte hun nemlig en setning som sto fritt til tolkning på sin Instagram-historie på lørdag.

«Er lei av å være ok med ting jeg ikke er ok med», skal hun ha skrevet, ifølge nettstedet.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

Flere utenlandske medier, deriblant Fox News og ET Online, har spekulert på om det hele kan ha vært en kryptisk kommentar rettet mot Scotts innleggelse, og de falske ryktene som ble spredt i den sammenheng - som at Kourtney selv tvang ham til å legge seg inn til avrusning, noe som i ettertid altså har vist seg å ikke stemme.

Støtte fra kjæresten

Scott var i et høyprofilert forhold med Kourtney i ni år, før de gikk hver til sitt i 2015. Sammen har de sønnene Mason (10) og Reign (5), og datteren Penelope (7).

Siden 2017 har han derimot datet modellen Sofia Richie (21), og det er usikkert hvilken rolle de to kvinnene spilte i Scotts innleggelse.

Se dette innlegget på Instagram

Can’t get enough of this outfit

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Ifølge E! News skal hans 21 år gamle kjæreste likevel ha vært en stor støttespiller.

- De har begge gått gjennom mye sammen, og Sofia har sett Scott gå gjennom veldig tøffe tider med sin mentale helse opp gjennom årene. Hun var veldig stolt av at han gikk med på å søke hjelp og har gjort det klart for ham at hun vil være her for han gjennom hele prosessen, skal en kilde ha fortalt til nettstedet.

Går rettens vei

Som nevnt ble det først hevdet at 36-åringen hadde lagt seg inn til avrusning etter press fra blant andre Kourtney. Dette viste seg derimot å ikke henge helt på greip, da advokaten senere uttalte at det var hans mentale helse og sorgen etter foreldrenes bortgang som var problemet denne gang.

«Han sjekket ikke inn for noe alkohol- eller kokainmisbruk», het det i uttalelsen.

Videre kom det frem fra Singer at tv-profilen etter brudd på personvernet valgte å avbryte og sjekke ut fra behandlingen. Ifølge E! News ble det nemlig lekket et bilde av Scott fra et Zoom-møte til pressen.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Vi er skremt over denne ekstreme overkjøringen av personvernet, og planlegger å umiddelbart gå rettens vei», sa advokaten.

Innleggelsen skjedde kort tid etter at publikum fikk se 36-åringen åpne seg om foreldrenes bortgang i en episode av realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians» for to uker siden. Da fikk man se Scott få besøk av en gammel familievenn, Dave, som viste barna gamle bilder av tv-profilen og hans avdøde foreldre.

- Da foreldrene mine døde, var det bare for vanskelig for meg å snakke om. (...) Det er ikke lett å ikke ha foreldrene mine her. Jeg savner dem veldig, sier han i episoden.

LES OGSÅ: Derfor er ekspertene fortsatt målløse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer