Kourtney Kardashian:

Kryptisk melding etter eksens innleggelse

Nå virker det som Kourtney tar bladet fra munnen om Scott Disicks seneste rehab-opphold.

KRYPTISK: Flere medier mener Kourtney Kardashian kommenterte ekskjærestens innleggelse på en kryptisk måte. Foto: NTB Scanpix
KRYPTISK: Flere medier mener Kourtney Kardashian kommenterte ekskjærestens innleggelse på en kryptisk måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av mai kom det frem at realitystjernen Scott Disick (36) hadde sjekket inn på en rehabiliteringsklinikk i Colorado i USA. Flere utenlandske medier meldte at det var grunnet alkoholmisbruk, noe han har vært behandlet for flere ganger tidligere.

Etter kort tid kom det imidlertid frem fra 36-åringens advokat, Marty Singer, at det slette ikke var alkoholmisbruk Scott ble behandlet for, slik det ble hevdet.

«I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene», het det i advokatens uttalelse, ifølge E! News.

Kryptisk kommentar

Hittil har både Scott selv og de rundt ham vært tause om innleggelsen, men nå kan det se ut til at ekskjæresten Kourtney Kardashian (41) har brutt tausheten på en noe kryptisk måte.

Ifølge Hollywood Life delte hun nemlig en setning som sto fritt til tolkning på sin Instagram-historie på lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer