Kim Kardashian West:

Kryptisk melding etter bruddryktene

Hva Kim Kardashian West mener med meldingen er ikke lett å skjønne.

KRYPTISK: Kim Kardashian har delt flere sitater i sosiale medier. Nå lurer fansen på hva hun egentlig legger i ordene. Foto: Splash News / NTB
KRYPTISK: Kim Kardashian har delt flere sitater i sosiale medier. Nå lurer fansen på hva hun egentlig legger i ordene. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke akkurat lett å bli klok på Kanye West (43) - men nå får også Kim Kardashian West (40) fansen til å klø seg i hodet.

Tidligere denne uken skal Kanye ha truet med å flytte fra landet, etter at han ikke vant presidentvalget i USA. De siste uttalelsene, fra en kilde som hevdet å stå stjerneparet nær, kom bare kort tid etter at det har blitt heftig spekulert på om ekteskapet mellom Kim og Kanye henger i en tynn tråd.

Flere ganger har de imidlertid gjort sitt for å motbevise dette, men nå fyrer 40-åringen nok en gang opp under at alt ikke skal være like rosenrødt i ekteskapet med rapperen.

Vil kvitte seg med giftige mennesker

Ifølge den britiske tabloidavisen The Sun delte nemlig Kim flere kryptiske meldinger på Instagrams historiefunksjon nylig. Her kommer det ifølge avisen frem at realitystjernen vurderer å kvitte seg med giftige mennesker i livet sitt.

«Kvitt deg med all irrelevant dritt og fokuser bare på deg selv», sto det på det ene bildet Kim delte, mens det andre lød slik:

«Hvis det koster freden din, så er det for dyrt».

Hvem Kim sikter til med disse meldingen er ikke kjent, ei heller om det har noe med ektemannen hennes å gjøre.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Forholdet går opp og ned

I slutten av september hevdet en kilde at 39-åringen hadde fått nok av ektemannen.

- Kim har planlagt hele skilsmissen, men hun venter på at han skal komme gjennom sin siste episode, forklarte kilden til Page Six.

Bare kort tid senere kunne det imidlertid se ut til at Kim hadde tatt en helomvending hva gjelder tankene om skilsmisse, i alle fall hvis man gikk ut fra bildene paret delte da.

Den gang så det nemlig ut til at ekteparet prøver å redde ekteskapet sitt i form av romantiske dater - noe som ble godt dokumentert i sosiale medier.

Ifølge kilder prøver ekteparet å støtte hverandre og gjøre sitt for å jobbe med forholdet.

- Paret tar seg fortsatt tid til hverandre når de kan, men de er ikke fremmed for å tilbringe perioder hver for seg, fordi de begge er så opptatt. Forholdet går opp og ned, men Kim og Kanye har en kjærlighet til hverandre som andre ikke alltid får se, sa kilden videre.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Brøt sammen

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da rapperen brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten South Carolina. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveiet abort, da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk han amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner, for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev Kanye at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Kim Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier, men hva som faktisk er ståa mellom stjerneparet akkurat nå - er altså ikke så lett å si.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

LES OGSÅ: - Opptrer som hun sitter i fengsel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer