Liam Payne:

Kryptisk melding etter bruddet

Artisten går langt i å antyde at han angrer på bruddet.

ANGRER?: Liam Payne virker å angre på bruddet med Maya Henry. Foto: Hannah Young/Shutterstock/NTB
ANGRER?: Liam Payne virker å angre på bruddet med Maya Henry. Foto: Hannah Young/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske artisten Liam Payne (27), tidligere kjent fra boybandet One Direction, har flere ganger skapt overskrifter rundt eget kjærlighetsliv.

Payne har tidligere vært i et forhold med Cheryl Cole (38) - et forhold som høstet stor oppmerksomhet den gang det var et faktum. Det var mye på grunn av aldersforskjellen, men også fordi paret i 2017 fikk sønnen Bear (4) sammen.

I senere tid har Payne datet flere kvinner, men de siste årene har det likevel vært modell Maya Henry (20) som har stått ved hans side. Paret forlovet seg ved starten av fjoråret, men i juni kunne Payne avsløre at de hadde gått hver til sitt.

Det gjorde han i podkasten «The Diary of a CEO» til Steve Barlett, og Payne erkjente at det var hans feil at ting ikke fungerte.

- Jeg er mer skuffet over meg selv, fordi jeg fortsetter å såre folk. Det irriterer meg. Jeg er ikke veldig flink i forhold, sa han i podkasten.

Nå kan det imidlertid se ut til at han angrer på bruddet.

Kryptisk melding

Natt til søndag delte Payne noen velvalgte ord på Instagrams historiefunksjon - og mye tyder på at de er ment til eksforloveden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer