Liam Payne:

Kryptisk melding etter bruddet

Artisten går langt i å antyde at han angrer på bruddet.

ANGRER?: Liam Payne virker å angre på bruddet med Maya Henry. Foto: Hannah Young/Shutterstock/NTB
ANGRER?: Liam Payne virker å angre på bruddet med Maya Henry. Foto: Hannah Young/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske artisten Liam Payne (27), tidligere kjent fra boybandet One Direction, har flere ganger skapt overskrifter rundt eget kjærlighetsliv.

Payne har tidligere vært i et forhold med Cheryl Cole (38) - et forhold som høstet stor oppmerksomhet den gang det var et faktum. Det var mye på grunn av aldersforskjellen, men også fordi paret i 2017 fikk sønnen Bear (4) sammen.

I senere tid har Payne datet flere kvinner, men de siste årene har det likevel vært modell Maya Henry (20) som har stått ved hans side. Paret forlovet seg ved starten av fjoråret, men i juni kunne Payne avsløre at de hadde gått hver til sitt.

Det gjorde han i podkasten «The Diary of a CEO» til Steve Barlett, og Payne erkjente at det var hans feil at ting ikke fungerte.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Jeg er mer skuffet over meg selv, fordi jeg fortsetter å såre folk. Det irriterer meg. Jeg er ikke veldig flink i forhold, sa han i podkasten.

Nå kan det imidlertid se ut til at han angrer på bruddet.

Kryptisk melding

Natt til søndag delte Payne noen velvalgte ord på Instagrams historiefunksjon - og mye tyder på at de er ment til eksforloveden.

På en mørk grå bakgrunn, skriver han følgende:

«Ikke la noen gå hvis du virkelig ønsker å elske dem, selv om du er nødt til å lære hvordan du skal elske dem gjennom dine egne feiltrinn. La instinktet ditt fortelle deg at du trenger dem og hold de nær. Vi løper alltid ut av tid som vi aldri får tilbake», skrev han blant annet.

Han følger opp med «Faen, jeg er klok», og avslutter med «Jeg elsker deg, vi tar det rolig».

Payne har ikke selv bekreftet at dette handler om Henry, men han har som nevnt tidligere åpnet seg om hva han føler om det ferske bruddet. I den nevnte podkast-episoden erkjente 27-åringen at han bebreider seg selv for at det tok slutt.

- Jeg viste ikke en veldig god versjon av meg selv lenger, en jeg ikke satt pris på og ikke likte å være. Jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg bedre ute av forholdet. Det føltes ikke så bra å gjøre det slutt, men det måtte skje. Det er bare en «corny» måte å si at det var det beste for oss begge, sa han i juni.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Svindyr ring

Det var i september 2019 at Liam Payne for første gang viste frem Henry til verden. Det gjorde han under Paris Fashion Week. Et halvt år senere begynte imidlertid ryktene å gå om at forholdet var over - men det skulle vise seg å ikke stemme helt.

Et halvt år senere skal nemlig Payne ha fridd til kjæresten. I et intervju med morgenshowet «Good Morning America» fortalte 27-åringen at de var svært lykkelige om dagen.

- Vi er bare så lykkelige. Den siste uken har jeg hatt bursdag, sønnen min har begynt på skolen, så det føles som at det er mange førstegangshendelser som skjer med meg, noe som er topp, sa Payne i intervjuet når programlederen gratulerer han med forlovelsen.

Paynes bekreftelse kommer som nevnt en knapp uke etter at forlovelsesryktene begynte å svirre - etter at Henry ble observert med det mange mente var en forlovelsesring.

RYKTER: Bilder av Maya Henrys ring satte fyr på forlovelsesryktene i fjor høst. Foto: SplashNews/NTB
RYKTER: Bilder av Maya Henrys ring satte fyr på forlovelsesryktene i fjor høst. Foto: SplashNews/NTB Vis mer

Ifølge The Sun fridde Payne med en diamantring til en verdi av tre millioner pund, under en romantisk date i London.

LES OGSÅ: - Som å være singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer