Britney Spears:

Kryptisk melding etter Britney-utbrudd

Britney gjør tilsynlatende narr av søsterens budskap.

ETTERLIGNER: I et nytt Instagram-innlegg etterligner sangstjernen søsterens ord. Foto: REUTERS / Eduardo Munoz / NTB
ETTERLIGNER: I et nytt Instagram-innlegg etterligner sangstjernen søsterens ord. Foto: REUTERS / Eduardo Munoz / NTB Vis mer
Publisert

23. juni fikk den verdenskjente sangeren Britney Spears (39) muligheten til å vitne i retten for første gang. Under den 23 minutter lange vitneforklaringen kom det frem flere sjokkerende uttalelser om 39-åringens lovpålagte vergemål.

De siste 13 årene er det faren Jamie Spears (69) som har fungert som popstjernens verge. Det innebærer at han - sammen med advokaten Andrew Wallet - har vært ansvarlig for datterens personlige beslutninger, eiendeler, helse og økonomi. De senere årene har også Jodi Montgomery fungert som artistens verge.

Etter høringen ble det vedtatt at videre høringer i saken vil foregå i lukket rettssal, og det kan nå virke som at 39-åringen går en usikker fremtid i møte, da rettseksperter og advokater er usikre på sakens utfall.

Stjernen deler sjeldent sitt synspunkt på vergemålet, til tross for fansens bekymringsmeldinger. I den anledning har bevegelsen #FreeBritney vokst seg stor blant fansen, i håp om at stjernen til slutt skal få egen råderett over sitt personlige liv.

Nå ser det imidlertid ut som at 39-åringen går ut mot sin egen søster, Jamie Lynn (30). I et nytt kryptisk Instagram-bilde kan det nemlig virke som at hun etterligner søsterens budskap.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

Etterligner søsteren

Søndag delte nemlig Jamie Lynn et bilde av seg selv i speilet på sin Instagram-profil, og under bildet skrev hun:

«Må guds fred være med deg og din sjel», etterfulgt av en emoji av en hånd som holder opp peace-tegnet og en rød hjerte-emoji.

Bildeteksten ble derimot endret til kun emojier etter at Britney delte en video med en lignende bildetekst.

Kommentarfeltet har også blitt skrudd av under skuespillerens bilde.

«Må herren omslutte din slemme ræv med glede i dag», skrev Britney under en video der hun danser på sin egen Instagram-konto - men også dette ble fjernet etterhvert.

- Såret meg dypt

Det er ikke første gang sangeren har kritisert familiens handlinger. Den kryptiske beskjeden kommer etter at Britney gikk hardt ut mot familien i et Instagram-innlegg.

Tidligere på søndagen delte nemlig stjernen en lang tekst på sin Instagram-profil der hun raser mot både familien, vergemålet og hat-kommentarene.

Bildet som viser teksten; «Ta meg som jeg er eller kyss meg i rumpa, spis dritt og gå på lego», har i skrivende stund fått i overkant av to millioner likerklikk og 132,000 kommentarer.

«Toxic»-sangeren innleder innlegget med:

«For de av dere som velger å kritisere mine dansevideoer. Jeg kommer ikke til å stå på noen scene i nærmeste fremtid når faren min som bestemmer hva jeg har på meg, sier, gjør eller tenker. Jeg har gjort det de siste 13 årene», skriver stjernen, og legger til at at hun ikke ønsker å ha konserter under farens betingelser.

Britneys søster har tidligere vært åpen om støtten hun viser til sangeren.

I etterkant av vitnesforklaringen i juni, tok nemlig Jamie til Instagrams historiefunkjson, der det blant annet kom frem at hun bare har kjærlighet for søsteren, som hun også har støttet gjennom hele livet.

Sangeren skal imidlertid være misfornøyd med hvordan lillesøsteren skal ha erstattet henne i rampleyset, og går samtidig hardt ut mot vergemålets konsekvenser.

«Jeg liker ikke at søsteren min dukket opp på prisutdelinger og fremførte mine sanger til remixer», skriver hun om søsteren, og legger til:

SØSKEN: Sangeren kritieserer nå søsteren for å ha tatt plassen hennes i rampelyset. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/Files/NTB
SØSKEN: Sangeren kritieserer nå søsteren for å ha tatt plassen hennes i rampelyset. Foto: REUTERS/Lucy Nicholson/Files/NTB Vis mer

«Mitt såkalte støtte-system såret meg dypt. Dette vergemålet har drept drømmene mine. Så alt jeg har er håp og håp er det eneste i verden som er veldig vanskelig å drepe. Derimot prøver folk likevel»

- Dra til helvete

Hun er også klar i sin tale når det kommer til hatkommentarene som renner inn under 39-åringens Instagram-bilder.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

«Dere er heldige at jeg legger ut noe i det hele tatt. Om du ikke liker det du ser, slutt å følg meg. Folk prøver å drepe håpet fordi håp er en av de mest sårbare og skjøre tingene som finnes.»

Under bildet kritiserer hun også hvordan dokumentarer fremstiller pinlige øyeblikk i livet hennes.

«Jeg liker ikke måten dokumentarer tar opp pinlige øyeblikk fra fortiden. Jeg har gått videre fra det for lenge siden. Og for kvinner som sier at det er rart at jeg fortsatt håper på eventyr. Dra til helvete.»

Dette er imidlertid ikke første gangen som Britney snakker ut om dokumentarene som lages om livet hennes.

Kort tid etter at New York Times dokumentaren «Framing Britney» ble sluppet, tok stjernen til Instagram for å dele et budskap om livet bak kulissene:

«Hvert menneske har sin egen historie og sitt syn på andre menneskers valg. Vi har alle så mange ulike, strålende og nydelige liv!!! Husk at uansett hva vi tror vi vet om et menneskes liv, så er det ingenting sammenlignet med personen som faktisk befinner seg bak linsen»

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjernen etter ny video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fansen skuffet Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer