Jennifer Aniston:

Kryptisk «Friends»-melding

Jennifer Aniston (50) sier hun og «Friends»-kollegene «jobber med noe».

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show» mandag, hadde hun flere overraskelser på lur - noen mer subtile enn andre.

Aniston er for mange uløselig knyttet til karakteren Rachel Green fra den vanvittig populære situasjonskomedien «Friends».

Etter å ha avvist muligheten for en ny «Friends»-sesong for n-te gang, sa Aniston til DeGeneres:

- Vi vil gjerne få til noe, men vi vet ikke hva dette «noe» er. Så vi bare prøver. Vi jobber med noe.

Dette melder blant annet Vanity Fair.

Nøyaktig hva Courteney Cox (55), Matthew Perry (50), Lisa Kudrow (56), Matt LeBlanc (52), David Schwimmer (52) og Aniston jobber med, er foreløpig uklart.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

På oppfølgingsspørsmål om hva dette «noe» kunne være, svarte Aniston unnvikende. Hun ville verken bekrefte eller avkrefte om det for eksempel kunne dreie seg om en film.

- En svær, svær, svær film? spurte DeGeneres ifølge E! News. Aniston svarte at hun foreløpig ikke vet.

2019 markerer 25-årsjubileet for «Friends». Serien gikk på NBC fra 1994 til 2004.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

«Knekte» Instagram

Skuespilleren gjorde seg bemerket tidligere denne måneden da hun publiserte et innlegg på Instagram etter å ha holdt seg unna sosiale medier i flere år.

Anistons første innlegg var en selfie med resten av «Friends»-gjengen. Bildet har i skrivende stund nesten 14,7 millioner «likes», og pågangen på stjernas profil var så omfattende at det førte til tekniske problemer for bildedelingstjenesten.

Ifølge People markerer innlegget første gang alle seks blir avbildet sammen siden seriefinalen i 2004.

- Vi gjorde det fordi vi savnet hverandre, og vi var tilfeldigvis i samme del av verden, uttalte Aniston om bildet, ifølge The Independent.

Avviser gang på gang

Det nærmeste serien kommer en gjenforening hittil, var under en hyllestsending for TV-regissør James Burrows i 2016. Bare Matthew Perry glimret med sitt fravær, og deltok via en forhåndsinnspilt hilsen.

POPULÆR GJENG: Flere håper på en gjenforening med «Friends»-stjernene på skjermen. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR GJENG: Flere håper på en gjenforening med «Friends»-stjernene på skjermen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Samme år hamret medskaper Marta Kauffman inn budskapet hun har gjentatt i intervjuer år etter år: Det blir ingen gjenforening.

Likevel renner det samme spørsmålet inn med jevne mellomrom.

- Svaret mitt er alltid at «Friends» var et program om den tida i livet ditt når vennene dine er familien din. Dette er på en måte det samme. Når du får din egen familie, forandrer det seg, og programmet var over, sa hun blant annet til Vanity Fair i 2016.

Aniston er for tida aktuell med den kommende serien «The Morning Show», hvor hun spiller sammen med Reese Witherspoon og Steve Carell. Serien er inspirert av boka «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV» av journalist Brian Stelter.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Overrasket med datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer