Aksel Lund Svindal:

Kryptisk etter samboer-spørsmål

Aksel Lund Svindal og friidrettsstjernen Amalie Iuel bekreftet forholdet i fjor.

PROGRAMLEDER: Se og Hør møtte Aksel Lund Svindal under premierefesten på «Mesternes mester» torsdag denne uka. Foto: Henriette Eilertsen
PROGRAMLEDER: Se og Hør møtte Aksel Lund Svindal under premierefesten på «Mesternes mester» torsdag denne uka. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KONSEPT 24/HASLE (Se og Hør): På selveste nasjonaldagen i fjor avslørte den tidligere alpin-stjerna Aksel Lund Svindal (38) og friidrettsutøver Amalie Iuel (27) at de var blitt kjærester.

Tidligere i høst dukket de opp på rød løper sammen under premieren av Svindals film på Colosseum kino i Oslo.

Når Se og Hør møter 38-åringen i forbindelse med premierefesten på den kommende «Mesternes mester»-sesongen, hvor Svindal er programleder, letter han på sløret om forholdet.

PREMIERE: Aksel Lund Svindal ankom først den røde løperen alene. Her forklarer han grunnen. Vis mer

På spørsmål om paret er blitt samboere, svarer han følgende:

- Ehm, ja, jeg kan i hvert fall si at vi er veldig mye sammen.

- Jeg tenker det er et definisjonsspørsmål, men jeg kan si at vi er veldig mye sammen ja, legger han lurt til.

Paret, som bekreftet forholdet for halvannet år siden, dukket som nevnt opp på rød løper sammen for første gang nylig.

Den gang ble de spurt om hvordan det føltes å gå på løperen sammen, hvorpå Svindal svarte at de på grunn av pandemien har sittet hjemme som de fleste andre.

KJÆRLIGHET: Friidrettsutøver Amalie Iuel blir stilt spørsmål om sin nye kjæreste, Aksel Lund Svindal. Video: NTB/Scanpix. Vis mer

Åpnet seg om forholdet

De to turtelduene har holdt store deler av forholdet skjermet fra offentligheten, og de har begge vært sparsomme i omtalen av hverandre.

Tidligere i år åpnet imidlertid Iuel litt opp.

Til TV 2 fortalte hun at hun henter verdifull erfaring fra Svindal - som er både olympisk mester og verdensmester i alpint. Hun kunne også fortelle at jobben blir med hjem i form av samtalene rundt middagsbordet.

- Vi kan sitte og spise middag og prate om noe, så plutselig kan jeg poppe ut med: «Hvordan takler du egentlig konkurransenervene, eller hvordan klarte du å komme tilbake etter så mange skader?», delte hun.

AVSLØRER: Gisle Agledahl, kjent fra «Jævla homo» på NRK, avslører at han flytter til New York. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken Vis mer

Til tross for at parets ekspertiser er på to vidt forskjellige plan, la hun ikke skjul på at det er fint å være sammen med en som forstår seg på idrettens verden.

- Mye av det mentale blir jo ganske likt. Han har jo vært i konkurranse-settingene mange ganger og vet hvordan man skal takle nerver og sånne ting, sa hun, og fortsatte:

- Han har jo mye mer erfaring enn meg, så det er gøy å høre hvordan han har taklet det.

LES OGSÅ: Christine Dancke blir mor for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer