Krydder med nykker

Spice Girls lagde divanykketrøbbel under innspillingen av sin nyeste musikkvideo.

BABY: Emma skal ha brutt ut i gråt flere ganger ettersom arbeidet med å spille inn musikkvideoen drøyde lenger og lenger med å bli ferdig.... Foto: All Over Press
BABY: Emma skal ha brutt ut i gråt flere ganger ettersom arbeidet med å spille inn musikkvideoen drøyde lenger og lenger med å bli ferdig.... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: De britiske popprinsessene i comeback-klare Spice Girls lager ståhei hvorhen de går for tiden.


Da "popdivanene", som de nå må kunne kalles, skulle spille inn musikkvideoen tin comeback-singel "Headlines" kom det til en eksplosjon av tårer og krangling, og divanykkene tok fullstendig overhånd, skriver The Sun.


Kilder sier det nærmest er et mirakel at "femkløveret" fortsatt henger sammen:

Nybakt mamma Emma Bunton skal ha grått som en ekte Baby Spice, ettersom opptakene varte helt til tre på morgenen.


Mel B. skal ha brukt hele dagen på å klage over jetlagen hun hadde etter å ha flydd inn fra LA.


Geri Halliwell skal ha nektet å drikke annet enn èn bestemt type mineralvann, og stanset filminnspillingen med jevne mellomrom for å meditere.


Og Victoria Beckham skal ha fått en assistent til å følge henne rundt på settet bærende på en kurv med frukt og champagne.


Den elleville videoinspillingen skal til og med ha vært for mye for sporty Mel C., som skal ha vært helt desperat etter å dra hjem.


Kilder sier til The Sun sier at filminnspillingen dermed tok svært lang tid. 


- Regissøren var holdt på å rive ut håret sitt, og truet med å gå. Jentene var så slitne og Emma gråt fordi innspillingen bare varte bare lengre og lengre. Geri stoppet opp ting hele tiden fordi hun skulle meditere og gjøre andre rare spirituell ting. Det er akkurat som det var før, bare enda større. Og da er det egoene deres jeg snakker om altså, ikke puppene, sier en kilde til avisen.


Og popdivaene måtte gjøre alt på nytt igjen dagen lørdag, da de skulle spille inn en reklamefilm for matvaregigant Tesco.


Popgruppas nye singel blir også årets såkalte "Children in Need"-låt, og slippes 19. november.

LES OGSÅ: - Puppene større med kaker


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer