Tonje Frøystad Garvik:

- Kroppen på «utlån»

Ikke alle synes er der like fint å være gravid.

GRAVID: Tonje Frøystad Garvik forteller ærlig om tanker under graviditeten. Foto: Instagram @tonjegarvik
GRAVID: Tonje Frøystad Garvik forteller ærlig om tanker under graviditeten. Foto: Instagram @tonjegarvik Vis mer
Publisert

Da Tonje Frøystad Garvik (32) i mars kunne røpe at hun var gravid, kunne hun samtidig dele at hun hadde blitt gravid gjennom assistert befruktning - likt som samboeren Lene Sleperud (32).

Terminen er i midten av august, noe som betyr at Garvik begynner å nærme seg tittelen «høygravid». Men det er imidlertid ikke bare fryd og gammen av den grunn.

Søndag delte den tidligere «Farmen»-vinneren et åpent og ærlig innlegg på Instagram hvor hun luftet sine tanker om det å gå gravid - og det har ikke gått følgerne hus forbi.

- Dritt

«La oss snakke litt om graviditet og banne litt i kirken».

Slik innleder Garvik innlegget.

Videre presiserer hun at hun er svært takknemlig for å ha blitt gravid, og at hun gleder seg enormt til å møte familiens nyeste tilskudd - men at hun likevel ikke liker å være gravid.

«Noen føler seg så flotte og som gudinner. Det gjelder ikke meg, jeg har kroppen på 'utlån'. (...) En skal ikke løfte tungt, og alle skal ta hensyn til den gravide, som er super flott. Men, når en er vant til å være selvstendig, ta de tøffe grepene selv og håndtere ting selv, føles det veldig rart at vedsekker på 20 kilo må vente til Lene kan ta de».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.