Chrissy Teigen:

- Kroppen min vil aldri bli den samme igjen

Men supermodellen kunne ikke brydd seg mindre.

DRØMMER OM FLERE BARN: Chrissy Teigen og ektemannen vil ha en stor familie. Foto: NTB Scanpix.
DRØMMER OM FLERE BARN: Chrissy Teigen og ektemannen vil ha en stor familie. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Norskættede Chrissy Teigen (31) ble oppdaget som modell da hun jobbet i en surfebutikk i Huntington Beach i California som tenåring.

Hun har prydet en rekke forsider og har jobbet i mange år som «Sports Illustrated»-modell.

Den langbeinte skjønnheten avslørte nylig at hun har planer om å være med i bladets 2017 bikiniutgave, men vet at ting kommer til å være litt annerledes når hun poserer foran kamera denne gangen, ifølge People.com.

I april i fjor ble nemlig Chrissy mamma for første gang da datteren Luna Simone (10 mnd) så dagens lys.

Og selv om 31-åringen føler seg komfortabel i sin egen kropp, legger hun ikke skjul på at graviditeten og fødselen har satt sitt preg.

- Da jeg var gravid tok jeg en pause fra alle typer modelloppdrag. Jeg ønsket ikke å gå rundt å tenke på at jeg måtte være i form for et Victoria’s Secret-show for eksempel. Jeg trengte å fokusere på å være gravid, få et sunt barn og å være mamma. Det var mitt hovedfokus, ikke hvordan jeg så ut, forteller hun til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

VISTE BABYMAGEN: Her er modellen på luftetur med hunden i mars i fjor - en måned før datteren ble født. Foto: NTB Scanpix.
VISTE BABYMAGEN: Her er modellen på luftetur med hunden i mars i fjor - en måned før datteren ble født. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Etter fødselen sier Teigen at hun blokkerte ute presset rundt det å miste babyvekten.

- Jeg hadde noe mye viktigere som skjedde i livet mitt enn å tenke på hvordan kroppen min så ut. Jeg ønsket å komme i gang med å være aktiv og sunn igjen, men jeg ville ikke bli besatt av det. Jeg trente og tok vare på meg selv, men jeg var ikke besatt.

Drømmer om fire barn

Chrissy deler ofte bilder fra hverdagslivet og tidligere fotoshoot på sosiale medier. Og selv om hun er fornøyd med sitt eget utseende, merker hun at ting har forandret seg.

- Jeg er komfortabel i min egen kropp, men jeg vet at den aldri vil bli den samme. Luna har forandret mye ved kroppen min. Beina mine og ryggen min føles litt svakere. Alt føles svakere. Men det er i orden. Jeg har dette lille ansiktet å se på hele tiden. Uansett hva som skjedd med kroppen min, så er det fullstendig verdt det.

Saken fortsetter under bildene:

Det var i 2007 at Chrissy ble kjæreste med artisten John Legend. Fire år senere forlovet de seg, og i 2013 giftet duoen seg i en romantisk seremoni ved Comosjøen i Italia.

31-åringen, som slet i lang tid med å bli gravid, har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg en stor familie:

- Forhåpentligvis får vi en like stor ungeflokk som Angelina og Brad. Det ville jeg ha elsket. Jeg vil definitivt ha mange barn, og det vil John også.

- Jeg vil gjerne ha fire barn for jeg kommer selv fra en liten familie, så jeg ønsker meg disse digre Thanksgiving-middagene, har hun avslørt til UsWeekly.com.

Til tross for at Teigen føler kroppen har forandret seg etter fødselen, er hun langt fra redd for å vise seg frem i dristige antrekk på den røde løperen.

Under American Music Awards i november kom ettbarnsmoren i denne svært så avslørende kjolen, hvor hun viste frem litt mer enn hun hadde planlagt:

LES OGSÅ: - Alle tror jeg kommer til å «poppe» hvert øyeblikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer