- Kroppen min vil aldri bli den samme igjen

Graviditeten gikk hardt utover «Nashville»-stjernen. Se det første bildet av Hayden Panettieres datter.

TØFT: Hayden Panettiere fødte en datter i midten av desember. Nå innrømmer hun at kroppen hennes er blitt forandret.  Foto: REX/Rob Latour/All Over Press
TØFT: Hayden Panettiere fødte en datter i midten av desember. Nå innrømmer hun at kroppen hennes er blitt forandret. Foto: REX/Rob Latour/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Hayden Panettiere (25) - kjent fra TV-serier som «Heroes» og «Nashville»-  ble mamma for første gang, den 9.desember i år.

Nå har hun vist frem datteren Kaya til bladet PEOPLE. Se bildet her. Hayden holder den lille i armene sine, mens den kjekke barnefaren titter staut frem over skulderen til sin kommende kone.

SØT: Hayden Panettiere føler ikke at kroppen vil bli den samme igjen, etter hun fødte datteren.  Foto: Munawar Hosain/startraksphoto.co
SØT: Hayden Panettiere føler ikke at kroppen vil bli den samme igjen, etter hun fødte datteren. Foto: Munawar Hosain/startraksphoto.co Vis mer

Barnefaren er Haydens forlovede, den 13 år eldre boksestjernen Wladimir Klitschko (38).

Til bladet innrømmet Hayden at kroppen hennes er blitt svært forandret.

- Noen ganger føler jeg meg som en 80 år gammel dame som prøver å gå ned trappen og krysser fingrene for at dette er midlertidig. Men jeg vet at noen ting aldri vil bli det samme igjen, sa hun til People.

Blir kjent med datteren

Den lille jenta - som har fått navnet Kaya - veide ifølge Us Weekly 3,57 kg og var 50,8 cm lang, da hun ble født.

HEIT: Wladimir Klitschko er Haydens forlovede, og har akkurat blitt pappa til lille Kaya.  Foto: Stella Pictures
HEIT: Wladimir Klitschko er Haydens forlovede, og har akkurat blitt pappa til lille Kaya. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det har vært surrealistisk å tilpasse seg livet som forelder. Plutselig tenker man sånn: Åja, så det var du som var inni magen min hele tiden. Vi holder på å bli kjent med henne nå, sa hun.

Helt siden mai svirret ryktene om at den tidligere «Heroes»-stjernen Hayden Panettiere og forloveden Wladimir Klitschko venter sitt første barn. Men det var ikke før i august at hun bekreftet nyheten.

BRYLLUP NESTE: Hayden og Wladimir ser nå frem til å gifte seg.  Foto: FameFlynet Sweden
BRYLLUP NESTE: Hayden og Wladimir ser nå frem til å gifte seg. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Det gjorde hun i en video av seg selv mens hun gjennomførte «Ice Bucket Challenge»-stuntet.

- Jeg aksepterer ALS-utfordringen, og nominerer samtidig Kacey Musgraves, Wladimir Klitschko, du får ikke slippe unna dette, og mitt ufødte barn, sa hun, og dynket seg selv.

- Jeg homper rundt og prøver fortsatt å finne ut hva graviditeten har gjort med kroppen min, og hvordan den har blitt forandret. Hva er midlertidig og hva er permanent?

LES OGSÅ: - Jeg har blitt mamma