<strong>BLYTUNGT:</strong> Turen over Romsdalseggen var den tyngste for Daae. Til slutt vurderte hun å kaste sekken og dra hjem. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
BLYTUNGT: Turen over Romsdalseggen var den tyngste for Daae. Til slutt vurderte hun å kaste sekken og dra hjem. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer

- Kroppen min var helt nedkjørt

Astrid Daae var sikker på at hun kom til å bli stemt hjem fra «71 grader nord».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Astrid Sissel Daae (51) måtte forlate «71 grader nord» i mandagens episode, etter at hun fikk færrest poeng i utvelgelsen. Akkurat det var hun forberedt på.

- Jeg visste at jeg ville ble stemt ut, fordi jeg hadde blitt stemt nederst en gang før. Jeg regnet med jeg ikke ville få noe hjelp på veien, vi hadde ikke snakket sammen, og det var ingen allianser. Derfor tenkte jeg at om jeg ikke fikk frikortet, så var det min tur. Såpass med innsikt har jeg, sier hun til Seher.no.

Turen hadde vart i to og en halv uke for 51-åringen fra Bergen, noe hun kjente på kroppen. Hun innrømmer at hun hadde vært heldig underveis, og hadde flaks under avgjørende konkurranser og utvelgelser.

- Jeg tok det ikke så tungt, det var egentlig helt greit. Kroppen min var helt nedkjørt, så på en måte var jeg bare glad for å ryke ut. Jeg har vært heldig underveis, og fått noen gavepakker, sier Daae til Seher.no.

Det tyngste for «71 grader nord»-deltageren var turen over Romsdalseggen

- Turen over Romsdalseggen var det hardeste som skjedde. Til slutt hadde jeg mest lyst til å kaste sekken til Blokksberg og sette meg på bussen hjem, sier hun.

Flere ganger i løpet av ukene på tur måtte de andre deltagerne hjelpe Astrid med å bære utstyret hennes. Det likte hun dårlig.

- Det er like kjipt å være den personen som mottar hjelp, som å være den personen som gir hjelp. Det er ikke noe gøy i det hele tatt. Men det er tross alt en lagkonkurranse, og vi må tenke hva vi skal klare sammen.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor tapte Mario med vilje

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer