DRØMMEKROPP: I mai kastet Sofia Vergara klærne i en ny reklamekampanje for Kmart til manges store glede.  Foto: Splash News/Kmart/All Over Press
DRØMMEKROPP: I mai kastet Sofia Vergara klærne i en ny reklamekampanje for Kmart til manges store glede. Foto: Splash News/Kmart/All Over PressVis mer

- Kroppen min ser bedre ut nå

Sofia Vergara er svært fornøyd med formene sine, men det er en ting hun angrer på...

SEOGHØR.NO: Sofia Vergara (42) er en av Hollywoods hotteste skuespillere, og kjent for sin veldreide figur.

De latinske formene hennes har fått mye oppmerksomhet i media og den colombinaske stjernen har aldri lagt skjul på at hun er godt fornøyd med sitt eget utseende selv også.

VAKKER: Det er ikke rart at mange kvinner misunner Vergaras yppige former.  Foto: FameFlynet
VAKKER: Det er ikke rart at mange kvinner misunner Vergaras yppige former. Foto: FameFlynet Vis mer

Men nå innrømmer Vergara, som for tiden er storm forelsket i kjekkasen Joe Manganiello (37), at hun angrer på at hun ikke tok bedre vare på kroppen sin som ung.

- Alle vet at jeg aldri har vært glad i å trene. Men da jeg ble 40 år begynte jeg å se at kroppen min så «mykere» ut overalt. Da visste jeg at det var på tide å gjøre noe, så det gjorde jeg også, forteller hun til Shape magazine, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg skulle ønske jeg hadde trent mer da jeg var yngre og tatt treningen like seriøst den gangen som jeg gjør nå.

Har alltid vært fornøyd med kroppen sin

Men etter å ha lagt bak seg mange timer på helsestudio i løpet av de siste to årene, er «En moderne familie»-stjernen stoltere enn noen gang over figuren.

- Kroppen min ser bedre ut nå enn tidligere, sier hun ifølge nettstedet.

- Jeg har alltid vært veldig fornøyd selv om jeg selvfølgelig har klaget på at lårene mine var for store eller noe sånt. Men jeg har følt meg komfortabel med kurvene mine. Folk forventet at jeg skulle ha dem.

LES OGSÅ: Sofia Vergara er ikke til å kjenne igjen