- Kroppen min føles mye bedre nå

«Skal vi danse»-stjerne Kari Traa raser ned i vekt, og ser helst at hun ikke mister flere kilo. Se video!

NED 8 KILO: - Jeg føler meg mye bedre. Det er jo her jeg bør ligge, sier Kari Traa om vektnedgangen på 8 kilo.
NED 8 KILO: - Jeg føler meg mye bedre. Det er jo her jeg bør ligge, sier Kari Traa om vektnedgangen på 8 kilo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Kari Traa snakke om vektnedgangen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den tidligere OL-vinneren i kulekjøring, Kari Traa (37), gikk denne høsten inn i TV 2-programmet «Skal vi danse» med en tydelig målsetting om å gå ned i vekt.

- Jeg tenkte at jeg skulle komme i form etter en fødsel, og at jeg skulle begynne å trene litt. Med «Skal vi danse» har jeg liksom et mål og trene mot, sa Voss-jenta til Seher.no i august.

To måneder senere er Kari fortsatt med i den populære TV-konkurransen, betydelig slankere enn da det først ble klart at hun skulle være med i Skal vi danse.

- Jeg har vel blitt en 62-63 kilo, fra utgangspunkt på 70 da jeg begynte med dansing, sier Traa til Seher.no.

Og etter høstens vektnedgang, føler Kari at hun nå har nådd målet om å komme i bedre form ett år etter fødselen.

- Jeg føler meg mye bedre nå. Det er jo her jeg bør ligge. Jeg har jo vært gjennom en fødsel, og har vært litt lat de siste årene. Det er her jeg trives, så jeg skal ikke mer ned i vekt.
 
Den sympatiske «Skal vi danse»-kjendisen mener nemlig at hun ikke er flink nok til å prioritere trening, men det håper hun det blir en stopper på i fremtiden.

- Jeg håper jeg blir værende på denne vekten. Den dager jeg ryker ut skal jeg hvertfall ha rutine på litt utholdenhet. Det er min verste fiende, som gjør at jeg ikke liker så godt å trene. Det er synd at Egor ikke danser så mye på Voss, sier hun lattermildt til Seher.no.

Kari Traas dansepartner Egor Filipenko mener derimot at han kan finne en løsning på den profilerte idrettsstjernens treningsproblem.

- Kanskje jeg skal kjøpe meg en liten leilighet der nede og tar en liten tango med deg klokka åtte om morgenen, sier Egor spøkefullt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg tenkte å komme i form etter fødselen

Se Kari Traa snakke om vektnedgangen her:[obj:media:10243]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer