- Kroppen min falt sammen

Hollywoodstjernen hevder hun har fått vektproblemer etter treningsnekt.

SLANK: Under en strandferie på Barbados nylig, viste 38-åringen fram sin svært slanke kropp.  Foto: All Over Press
SLANK: Under en strandferie på Barbados nylig, viste 38-åringen fram sin svært slanke kropp. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerinnen Gwyneth Paltrow (38) holder seg bedre enn de fleste kvinner på hennes alder, og hevder det er hard trening som er hemmeligheten bak det ungdommelige utseendet.

38-åringen er vant til å bruke timesvis hver uke sammen med sin personlige trener, Tracy Anderson, og trener dans, styrke, kondisjon og yoga.

Men nylig ble Paltrow tvunget til å holde seg i ro, etter at hun fikk treningsnekt under innspillingen av «Country Song», hvor hun spiller den alkoholiserte sangerinnen Lisa Canter .


Ifølge Contact Music hevder stjernen at hun fikk panikk da hun hørte om treningsnektet.

- Først fikk jeg litt panikk, så jeg begynte å trene litt. Mange folk bruker å lyve den andre veien og si «ja, jeg trener fem ganger i uken», når de egentlig ikke gjør det, mens jeg sier «nei, jeg var ikke på trening», mens jeg i virkeligheten var på tredemølla, sier hun.

Skuespillerinnen påstår at kroppen hennes har forandret seg synlig etter at hun måtte kutte ut det harde treningsregimet.

- Da innså jeg at jeg var nødt til å stoppe. Men det var ikke før vi var ferdige med innspilligen at kroppen min falt fullstendig sammen. Kroppen min var OK helt til slutten. Da falt den sammen, og nå sitter jeg her med svumlende problemer.


Paltrow - som har barna Apple (6) og Moses (4) med Coldplay-vokalisten Chris Martin - har tidligere fortalt at hun hadde en hard kamp med å bli kvitt kiloene etter at hun fødte sitt andre barn i 2006. Det gikk imidlertid til slutt - med to timer trening hver dag.

- Det var ikke enkelt. Det var det hardeste jeg noen gang har gjort, men jeg så etter hvert resultater og det motiverte meg til å jobbe meg gjennom det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik får hun denne kroppen