- Kroppen min er verken for tynn eller tykk

Tone Damli Aaberge angrer ikke på videoen, selv etter alt bråket.

MORSOMT OPPSTYR: - Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen, sier Tone Damli Aaberge. Foto: YouTube
MORSOMT OPPSTYR: - Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen, sier Tone Damli Aaberge. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge har hadde ikke sett for seg at det skulle bli så mye bråk som det ble rundt den sexy videoen til sangen «Look Back».

- Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen. Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli sånn. Jeg trodde vi hadde kommet lenger, sier Tone Damli Aaberge til Se og Hør.

Men til tross for kritikken, angrer ikke Tone på videoen i det hele tatt.

- Jeg stoler på meg selv, og synes at kroppen min verken er for tynn eller tykk. Jeg mener at jeg viser fram noe sunt. Ja, jeg spiller på sex, og det er helt greit. Men jeg blir så frustrert når foreldre påstår at jeg får 12-åringer til å begynne på P-piller, sier Tone i et lengre intervju i Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mye mer sexy enn videoen til Tone

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer