MORSOMT OPPSTYR: - Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen, sier Tone Damli Aaberge. Foto: YouTube
MORSOMT OPPSTYR: - Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen, sier Tone Damli Aaberge. Foto: YouTubeVis mer

- Kroppen min er verken for tynn eller tykk

Tone Damli Aaberge angrer ikke på videoen, selv etter alt bråket.

SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge har hadde ikke sett for seg at det skulle bli så mye bråk som det ble rundt den sexy videoen til sangen «Look Back».

- Jeg synes det er hysterisk morsomt med alt oppstyret rundt musikkvideoen. Jeg hadde ikke forestilt meg at det skulle bli sånn. Jeg trodde vi hadde kommet lenger, sier Tone Damli Aaberge til Se og Hør.

Men til tross for kritikken, angrer ikke Tone på videoen i det hele tatt.

- Jeg stoler på meg selv, og synes at kroppen min verken er for tynn eller tykk. Jeg mener at jeg viser fram noe sunt. Ja, jeg spiller på sex, og det er helt greit. Men jeg blir så frustrert når foreldre påstår at jeg får 12-åringer til å begynne på P-piller, sier Tone i et lengre intervju i Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mye mer sexy enn videoen til Tone