FLOTTE FORMER: Charlize Theron fyller 40 år neste sommer og har en kropp mange 20-åringer bare kan drømme om. Foto: Splash News/ All Over Press
FLOTTE FORMER: Charlize Theron fyller 40 år neste sommer og har en kropp mange 20-åringer bare kan drømme om. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

- Kroppen min er ikke perfekt

Men Charlize Theron elsker mat og nekter å telle kalorier.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Charlize Theron (39) pryder forsiden av september-utgaven til magasinet Modern Luxury.

Men selv om skuespilleren er slående vakker på bildene og samtidig fremstår som selvsikker, så er hun ikke 100 % fornøyd med hvordan hun ser ut selv.

- Kroppen min er ikke perfekt. Jeg finner hele tiden ting jeg kan jobbe med, men jeg har definitivt kommet til et punkt hvor jeg føler meg komfortabel og glad med hvordan kroppen min ser ut, forteller hun, ifølge E!Online.com.

Theron elsker å drive med yoga og spinning, men følger ikke et strengt treningsregime.

- Jeg er definitivt ikke et av de menneskene som teller kalorier og ikke tillater meg selv å nyte god mat. Jeg elsker mat, men jeg prøver å tenke over hva jeg spiser - samtidig som jeg er snill med meg selv.

Å holde seg i form har blitt til en familieaktivitet for henne.

- Mamma og jeg går på turer om morgenen. Det er flotte stier rett rundt hjørnet for der jeg bor, så vi tar med oss hundene og sønnen min, sier hun.

KJÆRESTER: I 2010 hadde Charlize og Sean et kort forhold. I januar fant de tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: I 2010 hadde Charlize og Sean et kort forhold. I januar fant de tilbake til hverandre igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fant lykken med Sean Penn

Den vakre stjernen var kjæreste med skuespillerkollegaen Stuart Townsend (41) i ni år før de gjorde det slutt i 2010. To år senere adopterte Theron sønnen Jackson som alenemor.

I mai kom den gledelige nyheten om at Charlize hadde blitt sammen med 15 år eldre Sean Penn (54).

- Sean og jeg har kjent hverandre i 18 år, og vi var til å begynne med bare veldig gode venner. Ting har gått sakte, fordi at man vet at det er en risiko for at man kan ødelegge det man har ved å involvere følelser. Vi måtte tenke nøye over det. Men til syvende og sist var det hele veldig enkelt. Det kom på en eller annen måte naturlig, sa Charlize nylig til Daily Mail.

LES OGSÅ: Har Sean fridd til Theron?