- Kroppen min er ikke den samme

«Skal vi danse»-stjernen gikk opp ti kilo under graviditeten.

VAR BEKYMRET: - Jeg gikk opp ti kilo under graviditeten. Jeg husker jeg lurte på om kroppen noen gang ville komme tilbake i form igjen, sier Gyda Block Thorsen, som i 2009 danset med Jan Thomas Mørch Husby i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
VAR BEKYMRET: - Jeg gikk opp ti kilo under graviditeten. Jeg husker jeg lurte på om kroppen noen gang ville komme tilbake i form igjen, sier Gyda Block Thorsen, som i 2009 danset med Jan Thomas Mørch Husby i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I februar ble det kjent at «Skal vi danse»-stjernen Gyda Bloch Thorsen (30) hadde blitt mamma for første gang. Etter den tiden takket 30-åringen - for første gang på fire år - nei til en ny runde med det populære danseprogrammet på TV 2.

Nå lever hun et helt annet liv, sammen med Brannspiller Bjørnar Holmvik (25) og sin lille sønn.

- Det er et annet liv, og veldig,veldig gøy. Det største jeg har opplevd, sier Gyda Bloch Thorsen i et intervju med Her og Nå.

Gyda har danset hele livet, og har alltid har vært svært godt trent. Graviditeten var derfor en spesiell opplevelse for den blide jenta, skriver ukebladet.

- Kroppen min er ikke den samme som den var, selv om kiloene rant av etter fødselen. Jeg gikk opp ti kilo under graviditeten. Jeg husker jeg lurte på om kroppen noen gang ville komme tilbake i form igjen, forteller Thorsen, som ikke sier nei takk til flere barn om ikke så lenge.
 
- Det frister allerede med flere barn. Det hadde vært hyggelig med ei jente, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Nei, jeg har ikke kjæreste