FRASTØTENDE?: Det synes i hvert fall Kerry Katonas ektemann Mark Croft, som nå ikke vil ha sex med henne. Foto: All Over Press
FRASTØTENDE?: Det synes i hvert fall Kerry Katonas ektemann Mark Croft, som nå ikke vil ha sex med henne. Foto: All Over PressVis mer

- Kroppen min er frastøtende

Nå vil ikke ektemannen ha sex med henne lenger.

SEHER.NO: I fjor høst brukte den tidligere "Atomic Kitten"-stjernen Kerry Katona (28) 150.000 kroner på en helt ny kropp, og gikk ned fra 88 til 51 kilo.

Nå har imidlertid 28-åringen begynt å legge kraftig på seg igjen. Det har påvirket forholdet til ektemannen Mark Croft (38).

Paret offentliggjorde at de skulle skilles i mars, men forandret planene kun fire dager senere. Men noen sex er det ikke snakk om.

- Mark har lagt alt det der med sex og meg på hylla, nå som jeg har gått opp noen størrelser. Det er kroppen min som er frastøtende for ham. Men jeg kjenner ham, han kommer nok til å prøve å få seg noe fra noen andre, sier hun ifølge Female First.

Croft har ikke vært den enkleste å ha med å gjøre for Kerry den siste tiden. I utgangspunktet var det han som ønsket at hun skulle slanke seg.

Men etter en periode forandret han mening.

- Jeg la på meg igjen fordi han klaget over at jeg var for tynn. Han har oppført seg helt rart i det siste, og nekter å ha sex.

Nå er hun redd for at ektemannen skal være utro mot henne.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hun klarer ikke slutte å spise