Hilary Duff:

- Kroppen min er fantastisk

Hollywood-stjernen hadde lenge et elsk/hat-forhold til kroppen sin.

SUNN: Hilary Duff er opptatt av å ta vare på seg selv og trener regelmessig, men hun er ikke like streng med seg selv som hun var da hun var yngre. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
SUNN: Hilary Duff er opptatt av å ta vare på seg selv og trener regelmessig, men hun er ikke like streng med seg selv som hun var da hun var yngre. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned giftet skuespiller og artist Hilary Duff (32) seg med musikeren Matthew Koma (32).

Bryllupet stod et drøyt år etter at duoen ble foreldre sammen for første gang. I oktober 2018 kom nemlig datteren Banks (14 mnd.) til verden.

Duff har i tillegg sønnen Luca (7) fra ekteskapet med eksmannen Mike Cormie (39).

View this post on Instagram

Truly sad this day went by so quickly.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen innrømmer nå at i tillegg til å være svært fornøyd med livet om dagen, så har også selvfølelsen hennes fått seg en real boost.

- Kroppen min er fantastisk. Akkurat som alle andre kvinner, så har jeg hatt et elsk/hat-forhold til den, men jeg er så takknemlig for alt den har gjort for meg, sier hun, og fortsetter:

- Å være i 30-årene, ha to barn og å være i et kjærlig forhold har gjort at jeg kan glemme alt jeg hang meg opp i med kroppen tidligere, og alt som hadde gjort meg gal med den da jeg var yngre, forteller hun ærlig til Elle, ifølge Contact Music.

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Videre deler tobarnsmoren at hun også legger inn en ordentlig innsats selv for å holde seg i form.

- Jeg trener skikkelig hardt og bærer rundt på ungene mine hele dagen. Jeg er takknemlig over å være frisk og over å føle meg bra i klærne mine. Det er det som betyr noe, selv om det er en evig kamp.

Var altfor tynn

Duff har ikke alltid vært like selvsikker og sunn når det kommer til egen kropp. I mange år var hun nemlig besatt av å holde vekten nede, og etterhvert gikk det kraftig utover helsen hennes.

- Jeg var for tynn, og det var ikke sunt for meg. Jeg var så ulykkelig, og husker at jeg fikk krampe i hendene mine fordi jeg ikke fikk i meg nok næringsstoffer, har hun tidligere avslørt, ifølge Contact Music.

Da siste sesongen av «Lizzie McGuire» gikk på lufta i 2004, var Hilarys kropp i smaleste laget. Den gang var hun 17 år gammel.

- Jeg var fullstendig opphengt i alt jeg puttet i munnen min. Jeg var altfor tynn. Det var ikke kledelig, fortalte hun til Life & Style for noen år siden.

Stolt av kroppen sin

De senere årene har «Younger»-stjernen ikke vært redd for å vise den ufiltrerte versjonen av kroppen sin.

I 2017 vakte hun stor oppsikt da hun delte et bilde av seg selv i badedrakt på Instagram.

Bildet viste 32-åringen bakfra mens hun holdt sønnen Luca i armene. Som tekst skrev Duff at hun valgte å dele den uretusjerte sannheten med et formål om å styrke kvinners selvbilde.

- Jeg deler dette på vegne av unge jenter, kvinner og mødre i alle aldre. Etter en lang innspillingsperiode nyter jeg ferien med min sønn, som jeg har vært lenge borte fra. Nettsider og magasiner elsker å lage artikler basert på «kjendisenes feil og mangler», og ja - jeg har det!, skrev hun.

Videre fortalte skuespilleren at kroppen hennes hadde gitt henne sitt livs største gave, nemlig sønnen Luca.

- Jenter, la oss være stolte av hva vi har og slutte å kaste bort tiden på å ønske at vi var annerledes, bedre og uten feil, oppfordret hun.

Stjernens innlegg fikk stor omtale i internasjonale medier og mange hyllet 32-åringen for åpenheten.

LES OGSÅ: Cameron Diaz: Avslører datterens spesielle navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer