- Kroppen min bar på en tidsinnstilt bombe

Ida Maria ble så slått ut av sin ukjente sykdom, at hun mistet alt håp.

SLÅTT UT: Rockeren Ida Maria ble slått ut i 2009 - sannsynligvis skyldtes sammenbruddet ikke bare rockelivsstilen, men også en skjult stoffskiftesykdom. Her fra en opptreden på den hippe Glastonbury-festivalen i 2008.  Foto: Stella Pictures
SLÅTT UT: Rockeren Ida Maria ble slått ut i 2009 - sannsynligvis skyldtes sammenbruddet ikke bare rockelivsstilen, men også en skjult stoffskiftesykdom. Her fra en opptreden på den hippe Glastonbury-festivalen i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske rockeartisten Ida Maria Børli Sivertsen (26) har gjort stor suksess både i Norge og utlandet etter at hun vant musikkonkurransen Urørt i 2007.

Men som en rekke andre stjerneskudd gikk den unge artisten på en smell i 2009, da hun fikk et psykisk sammenbrudd i forbindelse med en konsert i Boston - under en turné arrangert av kjendisbloggeren Perez Hilton.

Den frittalende artisten har tidligere innrømmet at hun måtte være nesten full før hun gikk på scenen, men nå avslører hun at det neppe var bare alkoholen som forårsaket det psykiske og fysiske sammenbruddet. 26-åringen var nemlig også alvorlig syk, uten å være klar over det.

- Jeg lå bare på sofaen og orket aldri noe. Jeg følte at jeg hadde mistet meg selv for alltid. Hver dag våknet jeg og ville ikke stå opp av senga. Jeg hadde mistet håpet. Men kroppen min bar på en tidsinnstilt bombe, forteller hun i et stort intervju med bladet Kamille.


Det er ikke mange måneder siden Ida Maria fant den fulle årsaken til at kroppen hennes sa stopp. Den vanligvis så energiske og høylydte nordlendingen begynte å gi opp, men fikk heldigvis hjelp av en venninne - som hjalp henne å få tilbake energien.

Da venninnen så tilstanden hennes, spurte hun nemlig om Ida Maria hadde sjekket stoffskiftet sitt? Selv hadde den unge artisten aldri tenkt på at hun kunne lide av stoffskiftesykdom.

- Med én gang jeg medisiner for det, var det opp av sofaen! Jeg er heldig som har en bra lege og gode venner, understreker hun overfor Kamille.


Og i dag er Ida Maria definitivt tilbake i storform. Andrealbumet «Katla» ble nylig sluppet i USA, og låta «Bad Karma» er til og med på soundtracket til «Scream 4». Rockeren har også planer om å slå seg ned i USA selv snart, i en egen leilighet på Venice Beach i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avlyser alle konserter etter ny skandale   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer