- Kroppen hennes gikk gjennom et helvete

Demi Moore og Ashton Kutcher forsøkte i flere år å få barn.

ØNSKET SEG BARN: Demi Moore tror at en baby hadde reddet ekteskapet mellom henne og Ashton Kutcher hadde reddet ekteskapet. Foto: Stella Pictures
ØNSKET SEG BARN: Demi Moore tror at en baby hadde reddet ekteskapet mellom henne og Ashton Kutcher hadde reddet ekteskapet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Demi Moore (50) tror at en baby hadde reddet ekteskapet mellom henne og Ashton Kutcher (35). Det forteller en kilde til Radaronline.

- Demi forsøkte å bli gravid med Ashton i flere år. Hun var rundt 40 år når de ble sammen og kroppen hennes gikk gjennom et helvete i forsøkene på å bli gravid.

Moore, som fra før er mor til døtrene Rumer, Scout og Tallulah Willis, forsøkte desperat å få Kutchers ønske om et felles barn gjennomført.

- Ashton ville ha et barn fra dag en. Demi visste at han hadde blitt en fantastisk pappa etter å ha sett hvordan han behandlet hennes barn. Desverre var ikke tiden på Demis side og hun kunne aldri oppfylle Ashtons drøm, forteller kilden.

Forholdet mellom de to filmstjernene tok slutt i 2011 og nå venter det et heftig skilsmisseoppgjør. Eksperter hevder at skilsmissen mellom Ashton Kutcher og Demi Moore kan bli en av Hollywoods dyreste skilsmisser noensinne.

LES OGSÅ:   - Hun ønsker å såre ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer