- Kroppen hennes er veldig flott

Eyvind Hellstrøm innrømmer at han har hatt lyst til å date TV-kokken.

HAR HATT LYST TIL Å DATE ROSE: I intervju med VG avslører kjendiskokk Eyvind Hellstrøm at han har hatt lyst til å date Stavanger-kokken Rosangela De Sousa, som han møtte gjennom "Hellstrøm rydder opp".  Foto: TV3
HAR HATT LYST TIL Å DATE ROSE: I intervju med VG avslører kjendiskokk Eyvind Hellstrøm at han har hatt lyst til å date Stavanger-kokken Rosangela De Sousa, som han møtte gjennom "Hellstrøm rydder opp". Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:    Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (61) er kjent for å være tøff med kritikken i TV-programmet «Hellstrøm rydder opp». 

I oktober viste imidlertid mesterkokken, som også er å se i programmet «Jul med Hellstrøm»,  en av sine mykere sider, da han besøkte Stavanger-restauranten Samba & Grill.

Den brasilianske kokken og eieren Rosangela De Sousa sjarmerte nemlig 61-åringen i senk, og det ble en svært følelsesladet episode med både tårer og klemmer.

- I går møtte jeg en fyrverkeri av en dame. Jeg ble nesten forelsket, sa Hellstrøm i episoden.


I et ferskt intervju med VG avslører mesterkokken, som er singel og barnløs, at han er åpen for å finne kjærligheten igjen, og at han har hatt veldig lyst til å date nettopp Rosangela.

- Jeg har hatt veldig lyst til å date Rosangela, eller «Rose», som hun blir kalt. Hun er veldig spesiell for meg. Men siden det er jobb så kan jeg ikke. Rose blir bedre og bedre som restaurantsjef og menneske. Hun er så fin! Hun kommer jo fra Brasil, og den kroppen hennes er veldig flott, altså, sier han til VG.

Hellstrøm har vært gift to ganger tidligere, og har også et samboerskap bak seg. Overfor VG avslører også den spreke 61-åringen at han har flere «gode venninner».

- Det finnes flere gode kjæresteemner for meg, og jeg har faktisk flere «gode venninner». He-he. Det er veldig hyggelig og fint, sier han.

Rosangela De Sousa, som har bodd i Norge i 20 år, har tidligere fortalt Seher.no at hun var veldig nervøs før Hellstrøm skulle komme på besøk. Men akkurat som mesterkokken ble sjarmert av henne, lot hun seg raskt begeistre av ham.

- Jeg var redd for at hva han skulle si, at han ikke skulle like maten og ikke ha tro på restauranten min. Men han er jo bare helt fantastisk. Det er bare synd han ikke kunne bli lenger, sa hun i oktober.

Rose innrømmet også at hun og Hellstrøm har hatt kontakt siden hans besøk i restauranten.

- Han lærte både meg og personalet mye. Vi har også holdt litt kontakt via tekstmeldinger siden det siste besøket, sa Rosangela.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg ble nesten forelsket